2777
2789
عنوان

بایک شب فراموشی ال دی باردارمیشیم؟

3244 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من نزدیک سه ماه هست که مرتب قرص ال دی میخورم این ماه دقیقا دوروز قبل از تخمک گذاری نزدیکی داشتیم که اسپرم رفت منم اونشب قرصموخورده بودم ولی دقیقا شبی که فرداش تخمک گذاریم بود یادم رفت قرصموبخورم بعدشم حواسم نبود که باید فرداشب دوتا ال دی بخورم یدونه خوردم...حالابنظرتون چقداحتمال داره بارداربشم؟ممنون

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم احتمالش هست و حتما با دکتر یا ماما صحبت کن شایر بهتر اورژانسی بخوری اخه بحث یه دونه نیس بحث اینکه هورمونات به هم میریزه من یه نفر و میشناسم با یک شب نخوردن حامله شده

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
احتمالش خیلی کمه ...شما بسته بعدی رو هفت روز فاصله میدین یا از روز پنجم میخورین؟؟

باراول که میخاستم ال دی مصرف کنم ازروز چهارم پری خوردم اما بسته بعدی رو بافاصله هفت روزه ینی از روز هشتم خوردم تا۲۱تاکه تموم شد هفت روز فاصله دادم ازروز هشتم اون یکی بسته رو خوردم ب همین ترتیب 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
به نظرم احتمالش هست و حتما با دکتر یا ماما صحبت کن شایر بهتر اورژانسی بخوری اخه بحث یه دونه نیس بحث ...

واااای من بچه کوچیک دارم😢😢