2777
2789
عنوان

جهیزیه میخرم پول ندارم

132 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها .

من ابجیم سه سال پیش عروسی کرد مامانم با وام اون به من هم یسری از وسایلامو گرفت که خیلی کمکم کرد اون موقع و بعدش استارت خورد که من وسایلامو بخرم خب؟!

بعدش من قبل عقدم چون خیلی از وسایلامو خریده بودیم وام ازدواجمون رو دادیم به نامزد من که بتونیم خونه بخریم و خدارو شکر کمک کرد و واقعا هم خونه دوطبقه خریدیم . 

الان ما هنوز نامزدیم یک و نیم ساله و من یسری از وسایلامو چون سه سال پیش خریدم از مد افتاده مثلا همین آرکوپال های دور طلایی و قاشق طلایی و ... و اینکه پاییز عروسیمه و تا اونموقع هم با کت شلوار داماد نزدیک ۳۰ ملیون از وسایلام مونده .

اما وضع مالی ما اخیرا خوب نیست پدرم قبلا کار میکرد تیکه تیکه می‌خریدم  اما الان پیر تر شده نمیتونه اونجوری بره سر کار و هرچی درمیاره میره به قسط و ... 

اونام خیلی پولدارن و دختراشون تا گرامافون و باند و بخارشور و همه چی میخرن اونا خیلی پولدارن فامیلا . 

من چیکار کنم ؟!

بزور میتونم اون ۳۰ ملیونو بخرم اما از یه طرف وسایلامم فکر میکنم قدیمی شده و اینستا اینقدر وسایلای خوشگل و پینترستی هست دلم میخاد .

چخ کنم ؟!؟

نظرتون چیه؟!

نمیتونی سرکاربری؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چیزیو واقعا دوس داری ازش لذت ببر، مد هر سال عوض میشه، من عاشق سرویس آرکوپال عروسیم،هستم، هنوز بعد از گذشتِ یه دهه از ازدواجم از بس خوشکلن،دلم نمیاد ازشون استفاده کنم، دوس دارم بدمشون بدخترم , دنیای مد هم عوض بشه من عاشق طرحشونم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خب وقتی پول نداری پول نداری دیگه خود آزاری که نداری

مادرشوهرمم همش میگه اینو خریدی ؟! اونو خریدی .

میگم که من همه چی خریدم چیزی کم نزاشتم ولی اول اون سی ملیون رو باید بخرم بعدش یسری چیزامو بدم مامانم من جدید بخرم

مادرشوهرمم همش میگه اینو خریدی ؟! اونو خریدی .میگم که من همه چی خریدم چیزی کم نزاشتم ولی اول اون سی ...

مادر شوهرا همه همینن برات مهم نباشه چی میگه نمیتونی که خودتو بکشی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤