mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 عنوان آزمایش خون بارداری 33819 بازدید | 62 پست سلام دوستانآزمایش خون یک روز قبل از موعد پری حاملگی رو نشون میده آیا؟ خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه 1396/10/21 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 فردا جمعه هست آزمایشگاه تعطیلهاگه امروز نرم باید شنبه برممن طاقت صبر ندارم😭به نظرتون امروزبرم نشون میده؟ خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 در ضمن دیروز بی بی چک گذاشتمیه خط پررنگ و یه هاله ی خیلی کمرنگ افتادهخودم میبینم ولی شوهرم نمیبینهمیگه خیالاتی شدم خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
ghoghnooos عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 958 اگه حدودی بتونین زمان لقاح رو محاسبه کنین ۶،۷ روز بعد تو ازمایش دقیق مشخص میشه به هر حال بهتر از بیبی چکه
امیدوار75 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 301 من دکترم واسه ازمایش بتا دو روز قبل از پریودیم نوشته که برم
artana عضویت: 1396/06/09 تعداد پست: 244 ازمایش نشون میده ماه سوم اقدامم واسه مادرشدنم یه صلوات میفرستین 😘
ghoghnooos عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 958 در ضمن دیروز بی بی چک گذاشتم یه خط پررنگ و یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاده خودم میبینم ولی شوهرم نمیب ... منم همسرم خیالاتی می شد و هی می گفت مثبته،بی خیالمی دونم خیلی هیجان داری به نظرم اشکالی نداره ادم یه ازمایش بده
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 من ٤ روز عقب زدم گفتن مثبته اما بايد تكرار بشه هر دو روز دو روز ازمايش بتا بده نرو كه داستانه دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 اگه حدودی بتونین زمان لقاح رو محاسبه کنین ۶،۷ روز بعد تو ازمایش دقیق مشخص میشه به هر حال بهتر از بیب ... ۱۶ روز پیش اقدام ناخواسته داشتیم😉میگن تا دوروزه اسپرم زنده میمونه پس یعنی ۱۴ روزه لقاح انجام شدهیعنی برم آز، نشون میده؟ خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 من دکترم واسه ازمایش بتا دو روز قبل از پریودیم نوشته که برم راست میگین؟رفتین برا آزمایش؟ خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 تخمک گذاریت کی هست؟؟؟ نمیدونم والا😝 خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
ghoghnooos عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 958 ۱۶ روز پیش اقدام ناخواسته داشتیم😉 میگن تا دوروزه اسپرم زنده میمونه پس یعنی ۱۴ روزه لقاح انجام شده ... برو قربونت بدون بیمه هم ازمایش بتای معمولی ۲۰ تومنه حالا هی بیبی چک می خری و هی ادم کور میشه تا ببینه و هی توهمم می زنیم
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 تا شنبه صبر کن بعدم اگه حامله بودی شوهرتو سوپرایز کن دو روزه حالت تهوع دارممیگه من باور نمیکنمجواب قطعی بده من،که برم شیرینی بگیرم😂😂😂 خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه