2777
2789
عنوان

آزمایش خون بارداری

33819 بازدید | 62 پست

سلام دوستان

آزمایش خون یک روز قبل از موعد پری حاملگی رو نشون میده آیا؟

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

فردا جمعه هست آزمایشگاه تعطیله

اگه امروز نرم باید شنبه برم

من طاقت صبر ندارم😭

به نظرتون امروزبرم نشون میده؟

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

در ضمن دیروز بی بی چک گذاشتم

یه خط پررنگ و یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاده

خودم میبینم ولی شوهرم نمی‌بینه

میگه خیالاتی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن دیروز بی بی چک گذاشتم یه خط پررنگ و یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاده خودم میبینم ولی شوهرم نمی‌ب ...

منم همسرم خیالاتی می شد و هی می گفت مثبته،بی خیال

می دونم خیلی هیجان داری به نظرم اشکالی نداره ادم یه ازمایش بده

من ٤ روز عقب زدم گفتن مثبته اما بايد تكرار بشه هر دو روز دو روز ازمايش بتا بده نرو كه داستانه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اگه حدودی بتونین زمان لقاح رو محاسبه کنین ۶،۷ روز بعد تو ازمایش دقیق مشخص میشه به هر حال بهتر از بیب ...

۱۶ روز پیش اقدام ناخواسته داشتیم😉

میگن تا دوروزه اسپرم زنده میمونه پس یعنی ۱۴ روزه لقاح انجام شده

یعنی برم آز، نشون میده؟

من دکترم واسه ازمایش بتا دو روز قبل از پریودیم نوشته که برم

راست میگین؟

رفتین برا آزمایش؟

۱۶ روز پیش اقدام ناخواسته داشتیم😉 میگن تا دوروزه اسپرم زنده میمونه پس یعنی ۱۴ روزه لقاح انجام شده ...

برو قربونت بدون بیمه هم ازمایش بتای معمولی ۲۰ تومنه حالا هی بیبی چک می خری و هی ادم کور میشه تا ببینه و هی توهمم می زنیم

تا شنبه صبر کن بعدم اگه حامله بودی شوهرتو سوپرایز کن 

دو روزه حالت تهوع دارم

میگه من باور نمیکنم

جواب قطعی بده من،که برم شیرینی بگیرم😂😂😂