2777
2789
عنوان

کارزار سربازی دخترا

252 بازدید | 20 پست

بیاید نظرتون رو بگید

نظر من:  پسر بچه نوجوونی ک  هنو پشت لبت سبز نشده و میری اینو امضا میکنی ؛اوکی باشه ما میریم سربازی ولی ب شرطی ک توام پریود شی زایمان کنی بچه بزرگ کنی بشوری و بسابی و کتک بخوری  از همسرت (بعضیا)دیه زن و مرد برابر شه ارثیه زن و مرد برابر شه حق طلاق بیاد با زن زنا هم بتونن رئیس جمهور بشن و برای بیرون رفتن اجازه شوهرشون رو نخوان 

اینطور عادلانه هست😊❤️

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا باید زن ها اینقدر خودشون کوچک کنن که کتک بخورن ؟

خیلی از خانما از شوهراشون کتک میخورن و مجبورن ساکت بمونن من میگم پس مردا هم از زناشون کتک بخورن اینطوری عادلانه اس

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

خیلی از خانما از شوهراشون کتک میخورن و مجبورن ساکت بمونن من میگم پس مردا هم از زناشون کتک بخورن اینط ...

اگ ساکت میمونن چون خانواده ای ندارن‌ . دختر خالم ی سیلی خورد ازرشوهرش  ۴ سال پیش.  جوری شوهرشو کتک زدن ک قابل شناسایی نبود و دیگ همجین غلطی نکرد

زن اگ بدبخت بشخ یا خوشبخت ۹۰ درصدش ب خانوادشه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اگ ساکت میمونن چون خانواده ای ندارن‌ . دختر خالم ی سیلی خورد ازرشوهرش ۴ سال پیش. جوری شوهرشو کتک ز ...

دقیقا خیلیا ب خاطر آبروی خانواده مجبورن با هزار جور بدبختی بسازن بشکنه دست اون مرده ک ضعیف گیر میاره و میزنه

پسرا تو کل عمرشون یه کار مفید کرده باشم این سرباز یه که سر رفتن اون هم دارن زایمان میکنن و از فشار ب ...

ثابت شد مردا از هر فرصتی استفاده میکنن تا زندگی رو واسه زنا سخت کنن