2777
2789
عنوان

کارزار سربازی دخترا

262 بازدید | 20 پست

بیاید نظرتون رو بگید

نظر من:  پسر بچه نوجوونی ک  هنو پشت لبت سبز نشده و میری اینو امضا میکنی ؛اوکی باشه ما میریم سربازی ولی ب شرطی ک توام پریود شی زایمان کنی بچه بزرگ کنی بشوری و بسابی و کتک بخوری  از همسرت (بعضیا)دیه زن و مرد برابر شه ارثیه زن و مرد برابر شه حق طلاق بیاد با زن زنا هم بتونن رئیس جمهور بشن و برای بیرون رفتن اجازه شوهرشون رو نخوان 

اینطور عادلانه هست😊❤️

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا باید زن ها اینقدر خودشون کوچک کنن که کتک بخورن ؟

خیلی از خانما از شوهراشون کتک میخورن و مجبورن ساکت بمونن من میگم پس مردا هم از زناشون کتک بخورن اینطوری عادلانه اس

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

خیلی از خانما از شوهراشون کتک میخورن و مجبورن ساکت بمونن من میگم پس مردا هم از زناشون کتک بخورن اینط ...

اگ ساکت میمونن چون خانواده ای ندارن‌ . دختر خالم ی سیلی خورد ازرشوهرش  ۴ سال پیش.  جوری شوهرشو کتک زدن ک قابل شناسایی نبود و دیگ همجین غلطی نکرد

زن اگ بدبخت بشخ یا خوشبخت ۹۰ درصدش ب خانوادشه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اگ ساکت میمونن چون خانواده ای ندارن‌ . دختر خالم ی سیلی خورد ازرشوهرش ۴ سال پیش. جوری شوهرشو کتک ز ...

دقیقا خیلیا ب خاطر آبروی خانواده مجبورن با هزار جور بدبختی بسازن بشکنه دست اون مرده ک ضعیف گیر میاره و میزنه

پسرا تو کل عمرشون یه کار مفید کرده باشم این سرباز یه که سر رفتن اون هم دارن زایمان میکنن و از فشار ب ...

ثابت شد مردا از هر فرصتی استفاده میکنن تا زندگی رو واسه زنا سخت کنن