2777
2789

هنوزم آدمای خوب پیدا میشه اونایی که قلب مهربونی دارن.

بابام دستفروشه اون روز میگفت دوتا خانوم اومدن گفتن توروخدا برو خونه هوا سردِ منم گفتم باشه تا نیم ساعت دیگه جمع میکنم میرم دیدم رفتن اون طرف تر هی منتظرن و نگا  میکنن ببینن من جمع میکنم یا نه‌

وقتی بابا اینو تعریف کرد چقد دعاشون کردم که بفکر بابام بودن اون لحظه خدا خیرشون بده الهی

خودمم وقتی هوا اینجوری سرد میشه دلم واسه دست فروشا و اونایی که ضایعات جمع میکنن تو آشغالا خیلی میسوزه واقعا خیلی کارشون سخته

لطفا واسه سلامتی بابامم یه صلوات بفرستید منم با زبون روزه دعا میکنم خدا عزیزانتونو واستون حفظ کنه الهی🤲🤲🤲

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

خدا بهشون سلامتی بده💚

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا عمر با عزت و طولانی بده به پدرت

قربونت برم عزیزم. خدا عزیزانتو حفظ کنه الهی

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

سایه ی پدرتون مستدام،قدرشونو بدونید

ممنون مهربون. منکه فقط شرمندشم و ناراحتم ازاینکه بااین سن مجبوره بره بیرون صبح تا شب

خداحفظشون کنه...منم صبح به رفتگر ی چای داغ دادم پسرم برد

ممنون عزیزم. خداخیرت بده الهی چه کار قشنگی

سایشون مستدام😍🤍 

به به چه پدر زحمتکشی آدم کیف میکنه همچین پدرایی میبینه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

سایشون مستدام😍🤍 به به چه پدر زحمتکشی آدم کیف میکنه همچین پدرایی میبینه

ممنون عزیزم.. بخدا اون روز رفتم دیدمش چقد ناراحت شدم صورتش از سرما سرخ شده بود و دستاش ترک ترک اما بازم میره حتی امروز که خیلی سرد.

خدا عزیزانتو حفظ کنه الهی