aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 عنوان بیاید بنویسید سال بعد همین موقع ب کجا رسیدید یادگاری بمونه 70 بازدید | 17 پست من 👇البته اگه خدا بخوادلیسانس گرفتمازمون ارشد دادم منتظرنتیجه مازمون وکالت دادم منتظر نتیجه مشیدینگ لب یادگرفتم فیبروز ابرو یادگرفتمکلاس رنگ مو رفتمتمرین سحرخیزی داشته باشم ووقتمو باخواب تلف نکنمنماز خوندنو شروع کردم از امروز غیبت حواسم باشه نکنم امسال و کلا ترک کنم این عملوهمینا بسه 🫠🫠🫠🫠🫠🫠امسال قراره خیلی مفید باشه برام .......ب امیدخدا 1403/12/12 | 15:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حیم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1193 منم ترم۴حقوقم حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6540 من یه خونه سه خوابه خریدم و شوهرم سر یه شغل عالی هست و از لحاظ مالی اوکی هستیم با آرامش و تندرستی همگی باهم داریم زندگی میکنیم تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 منم ترم۴حقوقم برنامه ت چیه برلی سال بعد
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 تاپیک رو اگ پیدا کردم میام نگا میکنم یا سال دیگ همین وقتا تگمون کنسال دیگ خونه خودمم . خونه مورد نظر رو خریدیم من و شوهرمماشین مورد علاقم رو خریدم شوهرم ماشین مورد علاقش رو خریده ویلای باب سلیقم رو خریدیم 😍خدایا کمک کن لطفا آرزوی همه برآورده بشه💖 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 من یه خونه سه خوابه خریدم و شوهرم سر یه شغل عالی هست و از لحاظ مالی اوکی هستیم با آرامش و تندرستی هم ... خب منکه از شرایطت خبرندارم ولی شدنیه برات اینا درعرض یکسال؟
aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 تاپیک رو اگ پیدا کردم میام نگا میکنم یا سال دیگ همین وقتا تگمون کنسال دیگ خونه خودمم . خونه مورد نظر ... شدنیه؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 شدنیه؟ اره انشالله پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6540 خب منکه از شرایطت خبرندارم ولی شدنیه برات اینا درعرض یکسال؟ آرزو بر جوانان عیب نیس😅😅ولی اگه خدا بخواد همه چیز ممکنه.فعلا مستاجرم و شوهرمم شغلش خوب نیس اینا آرزوهام بود خدا رو چه دیدی شاید شد تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 آرزو بر جوانان عیب نیس😅😅ولی اگه خدا بخواد همه چیز ممکنه.فعلا مستاجرم و شوهرمم شغلش خوب نیس اینا آر ... مطمعن باش بالاخره ی روزی ب آرزوت میرسیچون اگه قدرت رسیدن بهش رو نداشتی خدا این فکرارو نمینداخت تو سرت پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 آرزو بر جوانان عیب نیس😅😅ولی اگه خدا بخواد همه چیز ممکنه.فعلا مستاجرم و شوهرمم شغلش خوب نیس اینا آر ... اخه گلم من منظورم اهداف شدنی بود ......
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6540 مطمعن باش بالاخره ی روزی ب آرزوت میرسیچون اگه قدرت رسیدن بهش رو نداشتی خدا این فکرارو نمینداخت تو سر ... انشالله ممنون از انرژی خوبی که فرستادی واسم تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
aftabgardoon1373 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1557 مطمعن باش بالاخره ی روزی ب آرزوت میرسیچون اگه قدرت رسیدن بهش رو نداشتی خدا این فکرارو نمینداخت تو سر ... منم میگم شدنیه ولی ن یکسال
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 انشالله ممنون از انرژی خوبی که فرستادی واسم 💖💖 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 منم میگم شدنیه ولی ن یکسال من فک میکنم تو یکسال به همشون میرسم شاید ب جز یکیشون .... ویلا مثلا پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚