2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قویه ولی ممکنم هست عفونتت زیاد باشه پس نگران نباش و ادامه بدهاگه مشکلت سینوزیت هست بخور حتمن بد ...

اره سینوزیته

سومین دوره ایه که دارم تو یه ماه مریض میشم مجبورم ازین قرصا بخورم.. 

هعی روزگار وحشی

اره سینوزیتهسومین دوره ایه که دارم تو یه ماه مریض میشم مجبورم ازین قرصا بخورم..

ببین شاید التهابه و بنظر من بخور بده که عفونتا بیاد بیرون

عفونت کاه جو عاااالیه

برای رفع سردردت هم پماد ریلکس به محدوده پیشونیت بزن یا اینکه با قطره منتول بخور بده ک اونم عالیه

ببین شاید التهابه و بنظر من بخور بده که عفونتا بیاد بیرونعفونت کاه جو عاااالیهبرای رفع سردردت هم پما ...

ببین بخور میدادم خیلی خوب بود

دیتگاه بخورم خراب شد 😂ازونموقع همش مریضیم

هعی روزگار وحشی

ببین بخور میدادم خیلی خوب بوددیتگاه بخورم خراب شد 😂ازونموقع همش مریضیم

یه قابلمه بذار سرگاز و همش آب داخلش داشته باش

و هر دفعه با یه چیزی بخور بده مث منتول- اوکالیپتوس- بابونه و .... بنظرم راحت تره😁

یه قابلمه بذار سرگاز و همش آب داخلش داشته باشو هر دفعه با یه چیزی بخور بده مث منتول- اوکالیپتوس- باب ...

مرسیییی خوشگلم

سفکیسیم عفونت زیر گوشمو کمتر از نصف روز خوب کرد ولی سرم هنوز بلد میشم از جام میکوبه

امتحان میکنم حتما

هعی روزگار وحشی

مرسیییی خوشگلمسفکیسیم عفونت زیر گوشمو کمتر از نصف روز خوب کرد ولی سرم هنوز بلد میشم از جام میکوبهامت ...

متوجهم کمی زمان بره  میتونی یکم سشوارم بگیری سمت پیشونی و بینیت دکتری به من سالها پیش گفت بیرون خونه مجاری تنفیستونو گرم نگه دارین مثلن شال دور بینی ببند یا ماسک بزن😘