2777
2789
عنوان

التهاب و عفونت رحم

5996 بازدید | 44 پست

سلام خانما من ازمایش پاپ اسمیر دادم برای قبل بارداری و اینکه فقط ماه پیش هنگام نز دی کی لکه خون میدیدم ۵ یا ۶ روز بعد پریودی ولی خونش تازه بود و اینکه ازمایش پاپ اسمیرم التهاب نشون داده رفتم دکتر گفت التخاب داری ولی هیچ دارویی نداد و اینکه کمبود ویتامین دی داشتم فقط واسه اون قرص نوشت ولی ازمایش پاپ اسمیرو واسه یکی از دوستام که دکترای مامایی هست فرستادم گفت عفونتم داری و باید قرص استفاده کنیی شما جای من باشین چیکار میکنین؟قرص میخورین و یا از عسل درمانی استفاده میکنین  و یا هیچی؟

عزيزم ازمايش رو ببر پيش يه دكتر مجرب ديگه و بهش نشون بده و نظرش رو بپرس اگر عفونت داري بايد برطرفش كني اگر نه همون قرص ويتامين دي رو بخور 

انشاله كه عفونت نداري اما اگرم بود مورد نگران كننده اي نيست از پوشيدن شلوار تنگ و غيرنخي هم اجتناب كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز عسل درمانی خیلی خوب من خودم زخم رحم داشتم استفاده کردم خوب شدش و اینکه برای قبل بارداری هم خیلی خوب باعث میشه رحمت گرم بشه و زود باردارشی و عفونت رو هم از بین میبره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام من بدبختم ٥ماهه اسيرم. تا حالا دكتر زنان نرفته بودم.مرداد ماه واسه تلخال رفتم پيش ماما ك فهميدم زخم و عفونت شديد هم دارم ،پاپ اسميرم خوب بود اما ماما گفت زخم دارم پماد تريپل سولفا واژينال و كپسول داكسي سايكلين خوردم .فك كردم اين ماما خوب نيس رفتم پيش ي ماما ديگه ك اونم چرت و پرت داد،ديروز رفتم پيش دكتر متخصص اون گفت زخم بزرگي داري قارچ داري تبخالم ك داري ،جوري ك فشارم افتاد همونجا گريه م گرفت.حالا اصلا نميدونم متخصص خوبه يا ماما

منم یک مدت وسواس گرفته بودم ،یکسره دارو مصرف میکردم ، دکتر خودم میگفت هیچی نیست ولی جای دیگه دارو بهم میداد، اونها رو اتفاقا مصرف هم میکردم ، اما فهمیدم وسواسم زیاده دیگه ول کردم کلا راحت شدم ، فقط هر روز صبح ناشتا عسل و دارچین میخورم کلا همه مشکلاتم حل شد.