سلام خانما من ازمایش پاپ اسمیر دادم برای قبل بارداری و اینکه فقط ماه پیش هنگام نز دی کی لکه خون میدیدم ۵ یا ۶ روز بعد پریودی ولی خونش تازه بود و اینکه ازمایش پاپ اسمیرم التهاب نشون داده رفتم دکتر گفت التخاب داری ولی هیچ دارویی نداد و اینکه کمبود ویتامین دی داشتم فقط واسه اون قرص نوشت ولی ازمایش پاپ اسمیرو واسه یکی از دوستام که دکترای مامایی هست فرستادم گفت عفونتم داری و باید قرص استفاده کنیی شما جای من باشین چیکار میکنین؟قرص میخورین و یا از عسل درمانی استفاده میکنین و یا هیچی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز عسل درمانی خیلی خوب من خودم زخم رحم داشتم استفاده کردم خوب شدش و اینکه برای قبل بارداری هم خیلی خوب باعث میشه رحمت گرم بشه و زود باردارشی و عفونت رو هم از بین میبره
منم یک مدت وسواس گرفته بودم ،یکسره دارو مصرف میکردم ، دکتر خودم میگفت هیچی نیست ولی جای دیگه دارو بهم میداد، اونها رو اتفاقا مصرف هم میکردم ، اما فهمیدم وسواسم زیاده دیگه ول کردم کلا راحت شدم ، فقط هر روز صبح ناشتا عسل و دارچین میخورم کلا همه مشکلاتم حل شد.