2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1001بار ودود بر شیرینی یا قند یا چیز شیرین خوانده بشه

و خورده بشه.

امتحان شده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
1001بار ودود بر شیرینی یا قند یا چیز شیرین خوانده بشهو خورده بشه.امتحان شده

برای یه دختر خالم میخوام همسرش پیشش نیست قهر کرده نمیتونی اینجوری کنه راه دیگی نداره 

واقعا جوابه؟؟؟

بله امتحان شده.

سوره مجادله هم خوبه برای ارامش و تمام شدن بحث و دعوا بین زن و شوهر و زیاد شدن محبت بینشون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برای یه دختر خالم میخوام همسرش پیشش نیست قهر کرده نمیتونی اینجوری کنه راه دیگی نداره

خوب ب نیت اشتی بخونه شاید اثر داشته باشه

عزیزم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 15 هزار بار برای اختلاف زن شوهر معجزه است شما هم میتونین براشون بردارین یکی از دوستام بهم گفت شوهزم درخواست طلاق داده من براش گفتم یهو شبش گفت فردا دارم میرم من گفتم همش از این ذکر حاجت میگرفتم چی شد پس. یهو گفت روز دادگاه شوهرم 180 درجه تغییر کرد گفت ببخش من نمیخام طلاقت بدم هرچی تو بگی همونه خونه را زد به نامش والان خوبن خدا را شکر برای بارداری هم عالیه برا ازدواج هم خوبه