2777
2789
عنوان

دلمممممم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگن جامعه خرابه😣

باشه خوب جامعه خراب باشه تو خودت باید سالم باشی که حتما هستی هرچند نظر منو بخای زیاد با دوستات رفت و امد نکن چون من به چشم دیدم که دوستای طرف نامزدشو از راه به در کردن 

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦
باشه خوب جامعه خراب باشه تو خودت باید سالم باشی که حتما هستی هرچند نظر منو بخای زیاد با دوستات رفت و ...

از وقتی ازدواج کردم فقط تو مدرسع دیدمشون الانم یه ساله ندیدمشون

ببخشیدا ولی شوهرت و مادرت خیلی غیر منطقین مخصوصا مامانت به نظرم با دوستات قرار بزار برو بیرون زیاد ...

اخه قبل ازدواجم بهم گف دوس ندارم مجردی بری جایی ..منم نمیزارم اون بره ..ولی اون عوضی میره

راست میگن عزیزم من خودمم همین جوری بودم البته بیشتر مامانم نمیزاشت اما از شوهرم اجازه میگرفتم و میرفتم با دوستام دوستایی که خیلی بهشون اعتماد داشتم اما وقتی رفتم تو دور همی هاشون دیدم همه کار میکنن پسر بازی مشروب بنگ دیدم دوست بازی به درد آدم متاهل و باشخصیت و معتقد نمیخوره خداروشکر از جمعشون اومدم بیرون بهترین رفیقت مامانته عزیزم من الان بکشنمم نه جایی تنها میرم نه رفیق بازی میکنم همه چی هم عالیه شوهرت مادرت دوست دارن که نگرانتن و بهت اهمیت میدن

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
اخه دلم گرفته یه ماهه نرفتم بیرون😭😭

میفهمم چی میگی عزیزم به فکر دوست اینا فقط نباش عزیزم با باشگاه و کلاس و اینا ها موافقم ولی بعدشم شوهرت حتما میبرت اگرم الان گفته آخره برجه نمیشه حتما دستش تنگه دوست نداره ببرت فقط نگاه کنی دوست داره خرج کنه برات وتفریحت کامل باشه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان