2777
2789

سلام دوستان ما ساینا ثبت نام کردیم تکمیل وجه ۱۶ بهمن بود که خود شرکت زده بود تحویل هفته آخر بهمن ولی هنوز خبری نیست کسی بوده اینجوری شرایطش باشه تحویل گرفته باشه یا اطلاع دارید کی میدن چون نمایندگی شهر ما میگه مشخص نیست شاید فروردین بدن شاید دیر تر ولی تو قرارداد تحویل ۳۰ بهمن بوده واینکه طرح یکپارچه بودیم نصفشو اردیبهشت گرفتن باقیشو بهمن اگه کسی مثل شرایط ما بوده اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمایندگی گفت بعد چندماه میدن ولی خیلی طول میکشه بدن سود مشارکت رو شماام سایپا ماشین نوشتی؟

اره منم نوشتم گاها تا سه چهار ماه دیرتر میدن اینو همه میدونن دیگ که سایپا هیچ وقت سروقت قراری خودش نمیده

من ثبتنامی ایران خودرو بودم و از سایپا زیاد اطلاعات ندارماما شنیدم گاها خیلی تاخیر داره

والا فروردین دادنشم مشکلی نیست بشرطی که ماشین رو تولید ۱۴۰۴ بزنن نه ۱۴۰۳ اگه قراره تولید امسال بخوره زودتر بدن بهتره دیگه

عزیزم میشه شرایط شو بگی اول چقدر دادین و آخر چقدر ؟؟؟

عزیزم مااینو۱۴۰۲تو شرایط یکپارچه پول بلوکه کردن یکماه بعد اسمم دراومد همون موقع گفتن زمستان ۱۴۰۳ تحویل میدن بعد اردیبهشت درخواست اولین وجه بود که ۱۷۰ گرفتن و اول بهمن وجه دوم رو خواستن که نزدیک ۲۰۷ ملیون هم با آپشن سینی زیر موتور گرفتن و گفتن ۳۰ بهمن تحویل میدن ولی خبری نیست 

اره منم نوشتم گاها تا سه چهار ماه دیرتر میدن اینو همه میدونن دیگ که سایپا هیچ وقت سروقت قراری خودش ن ...

شما چی نوشتی تکمیل وجه کی انجام دادی؟نمایندگی بهتون نگفته کی میدن؟

والا فروردین دادنشم مشکلی نیست بشرطی که ماشین رو تولید ۱۴۰۴ بزنن نه ۱۴۰۳ اگه قراره تولید امسال بخوره ...

کلا ماشینایی که از ۲۲ بهمن به اونور پلاک بشه مدل ۱۴۰۴ میخوره

مال خودمم همین روزا میدن و همینطوره

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
شما چی نوشتی تکمیل وجه کی انجام دادی؟نمایندگی بهتون نگفته کی میدن؟

من تکمیل وجه ام پاییزه اما پسرخالم مثلا تکمیل وجه که کرده هنوز چهل روزه بهش ندادنش سایپا کلا دیر میده بیشتر اوقات

عزیزم مااینو۱۴۰۲تو شرایط یکپارچه پول بلوکه کردن یکماه بعد اسمم دراومد همون موقع گفتن زمستان ۱۴۰۳ تحو ...

مبارکتون  باشه.یعنی کلا شد۳۷۷ تومن؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه