2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

363 بازدید | 50 پست

سلام خانمای عزیز

کسی هست بدونه که وزن گیری نوزاد چه جوری باید باشه

مثلا توی یه هفته چقدر باید اضافه کرده باشه؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

یعنی وزن یه نوزاد دوماهه که با وزن ۳۳۷۰ به دنیا میاد باید چند باشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج و خورده ای اگه ۶کیلو شد اضاف وزن داره یانه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

وای دس رو دلم نذارید پسرم بعد ۳ماهگی این دو هفته فقط صد گرم اضافه کرده گررریه😢

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
روزی سی گرم

اخی😗

وای دس رو دلم نذارید پسرم بعد ۳ماهگی این دو هفته فقط صد گرم اضافه کرده گررریه😢

شیر خودتو میخوره

البته نی نی من زود کپل شد دوماهگی ۶۵۰۰ شد باوزن ۳۵۰۰ دنیا اومد

خدا حفظش کنه

پنج و خورده ای اگه ۶کیلو شد اضاف وزن داره یانه

نه بابا اضافه وزن کجا بود پسر من ۶۳۰۰ بود دوماهگی اصلا هم چاق نبود

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..