یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاشق دختر فقیرس اما مامانش بدهی داشت بخاطر مغازه افتاد زندان کسی نبود کمک کنه پسره رفت سمت داییش پول گرفت و گفت اون دختره رو نمیخوام بخاطر زندان افتادن مادرشو وضع بدشوم باباش بیکار شده بود رفت سمت دختر داییش
قدر لحظه هامون بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
بله دختره رو دوست داشت ..مامانش از اول با ازدواجش مخالف بود ..این دختر که گرجستانه دختر داییشه ..که دوسال قبل با هم نامزد بودن ولی به خاطر مشکلات بین مادرش و زن داییش همه چی بهم میخوره ..حالا داییش حالش بده و اومده سراغ پسر خاهرش که ارمانه و میگه بیا و با دخترم ازدواج کن ..مادر ارمانم ۱۸۰میلیون بدهی داره ارمان به خاطر مادرش میره سراغ دختر داییش ..چند تا عکس دونفره میگیره و تو اینستا میزاره که نامزدش میفهمه و همه چی به هم میخوره ...خیییلی در حق این دختر نامردی شد .من نگاه میکنم سریالشو همش حرص میخورم