2777
2789
عنوان

توی سریال سایه بان؟؟؟؟

780 بازدید | 18 پست

چرا آرمان رفته گرجستان پیش اون یکی دختره؟؟؟

چرا این دختره رو ول کرده، انگار دوسش داش

من تازه دارم نگاه میکنم بعد 40 قسمت اصلا سردرنمیارم

خخخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق دختر فقیرس اما مامانش بدهی داشت بخاطر مغازه افتاد زندان کسی نبود کمک کنه پسره رفت سمت داییش پول گرفت و گفت اون دختره رو نمیخوام بخاطر زندان افتادن مادرشو وضع بدشوم باباش بیکار شده بود رفت سمت دختر داییش

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

قبلا با مژده ک الان توو گرجستان باهاشه،دخترداییشم هس، نامزد بوده، ماماناشون حرفشون میشه نامزدی به هم میخوره، بعد ارمان سارا رو میبینه و عشقو عاشقیو اینا ، با سارا نامزد میکنه..مادر ارمانم مخالف ازدواجش با سارا بوده، بعدش مامان ارمان چکش برگشت میخوره اینام نداشتن بدن، ارمان میره از داییش معذرت خاهی میکنه و میخاد که با مژده ازدواج کنه..داییه پول میده مامان مارمان میاد بیرون از زندان، ارمانم میره گرجستان پیش مژده که نامزد سابقشه

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
من دوستش دارم.بیشتر ملوسه تا لوس😅

نه بابا کجاش ملوسه من از حرف زدنش شدیدا متنفرم،به نظرم تو سریاله که چند وقت پیش نشون میداد الانم اسمشو یادم نیس😂روشنک گرامی خیلی ملوس بود 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

بله دختره رو دوست داشت ..مامانش از اول با ازدواجش مخالف بود ..این دختر که گرجستانه دختر داییشه ..که دوسال قبل با هم نامزد بودن ولی به خاطر مشکلات بین مادرش و زن داییش همه چی بهم میخوره ..حالا داییش حالش بده و اومده سراغ پسر خاهرش که ارمانه و میگه بیا و با دخترم ازدواج کن ..مادر ارمانم ۱۸۰میلیون بدهی داره ارمان به خاطر مادرش میره سراغ دختر داییش ..چند تا عکس دونفره میگیره و تو اینستا میزاره که نامزدش میفهمه و همه چی به هم میخوره ...خیییلی در حق این دختر نامردی شد .من نگاه میکنم سریالشو همش حرص میخورم

نه بابا کجاش ملوسه من از حرف زدنش شدیدا متنفرم،به نظرم تو سریاله که چند وقت پیش نشون میداد الانم اسم ...

حرف زدنش رو کار ندارم صداش‌خیلی ملایم و باحاله.قیافش‌هم موشموشکیه😂