2777
2789
عنوان

طلای رایگان 7 سوت

125 بازدید | 12 پست

سلام بچها الان که نزدیک عیده گفتم به شما هم اینو بگم. ی اگهی تو دیوار دیددم ک نوشته بود یه برنامه طلای رایگان میده برای جذب مشتری و کد دعوتش زده بود من باور نکردم. بزنامه طلاین و نصب کردم بدون زدن کد دعوت اون طرف وارد شدم ولی چیزی بهم نداد دلی کد دعوت خودم و دادم به خواهرم هم 7 سوت به اون داذ و من. 😐650 هم برداشت زدم اگه خاسین بگین کد دعوت بگم بزنید فقط باید احراز هویت کنید. بازم میگم اگه خاستیددد. 

گزارش بزنم برات؟تبلیغات این برنامه ممنوعه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امثال تو باید گزارش بشن که چشم نداری یچی دست مردم بگیره حتی صد تومن. چشمای کورتم باز کن گفتم اگه کسی ...

خودت چشمای کورتو باز کن...بی ادب...ادب هم نداری؟این سایت جای این کارا نیست.به خاطر بی ادبیت گزارش میزنم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خودت چشمای کورتو باز کن...بی ادب...ادب هم نداری؟این سایت جای این کارا نیست.به خاطر بی ادبیت گزارش می ...

برو پی زندگیت دوست نداری تایپیک نخون تو از همون بچه های چاپلوس اول صفی 

برو پی زندگیت دوست نداری تایپیک نخون تو از همون بچه های چاپلوس اول صفی

هر جور دوست داری فکر کن...فاقد اهمیت

@niniyar  

نی نی یار این کاربر آپ تبلیغ میکنه...وقتی هم که میگی ممنوعه توهین میکنه

😂😂خب عقدت خابید عزیزم؟ حالا برو به زندگیت برس

عقده ای نیستم...خواستم ادبت کنم..ان شالله تعلیقیت

عقده ای نیستم...خواستم ادبت کنم..ان شالله تعلیقیت

😂انقدر عقده ای که اومدی اینجا عقذه هاتو خالی کنی دقیقا تو ازون دخترای بدبختی ک همیشه سر هر چیز کوچیکی با خودشیرینی عقذه هاشو خالی کرذه