2777
2789

احساس افسردگی عمیقی می کنم حتی یه لبخند هم نمیتونم بزنم هرچی میخوام بلند شم و خودم برا حال خوبم تلاش کنم نمی تونم، احساس تنهایی می کنم دوست دارم انقدر فعال باشم که همه چی رو فراموش کنم اما نمیشه زندگیم فقط شده رفتن سرکار و برگشتن و انجام کارای تکراری خونه...

رابطه ام با همسرم سرد سرد شده احساس می کنم علاقه امون به هم خیلی کم شده همش حسرت روزایی رو می خورم که چقدر عاشقانه دوستش داشتم. با خودم میگم فکر کن فقط خودتی و خودت و اینم زندگی خودته که داره از دستت میره پس باید شاد زندگی کنی اما نمی تونم شما جای من بودید چیکار می کردید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

همسرم نسبت به من روابط اجتماعی بیشتری داره. دوستانم اکثرا ازدواج کردن یا شهرای دیگه هستن دلم میخواد منم برا خودم اکیپ دوستانه داشته باشم دورهمی و بیرون رفتن و ... که انقدر احتیاج به همسرم نداشته باشم که ببینه منم برا خودم زندگی شاد و اهداف شخصی دارم اما نمی دونم چطوری شروع کنم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

همین الان بلند شو از جات،لباس بپوش برو پیاده روی

ی مقدارم تره بار و صیفی جات بخر برا خونت از بین راه

بیار خونه، بشور و جا بده تو یخچال

بین راه اگر مغازه دبگه ای هم دیدی سر بزن

ببین چی دارن

اگر خوشت اومد حتما بخر

برا بهتر شدنت تصمیماتتو ب بعدا موکول نکن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان بلند شو از جات،لباس بپوش برو پیاده رویی مقدارم تره بار و صیفی جات بخر برا خونت از بین راهب ...

ممنونم عزیزم

در روز چن بار زنگ بزن شوهرت در حد ی دیقه 

ببین کجاست و کی میاد

حالشو بپرس

بگو چی دوس داری درست کنم؟ ی پیشنهاد بده برا غذا

این عادت منه و تو این ۳ سال جواب داده

وقتی میاد خونه حتما همو بغل و بوس کنید

این عادتو بهش بده ک اگر تو یادت رفت اون یادش نره

با همین چیزای کوچیک کلی تغییر خوب پیش میاد و حالت بهتر میشه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒