2777
2789

خیلی اعصابم خورد میشد

با خودم میگفتم مگه میشه پدرش یه هزار تومنی به پسرش کمک نکنه ( با اینکه پدرش یکی از ملاک های شهرشون هست )

تا اینکه گذشت و گذشت و گذشت

دیدم همین باعث شد هیچکس حتی یکبار تو زندگیمون نتونه دخالت کنه

برای خونه گرفتن هیچکس کمکی بهمون نکرد ولی تو این ۵ سال یکبار نشده کسی بی دعوت و سرزده بیاد خونمون یا بخواد مدت طولانی بمونه

دوستم خانواده شوهرش براشون خونه گرفتن تو تهران با اینکه خواهرشوهرشم تهرانه ولی هروقت خانواده همسرش میان تهران کلا میرن خونه دوستم و اونجا رو خونه خودشون میدونن در واقع…

اگه اول زندگی هستی و این ناراحتی رو داری به مرور از استقلال زندگیت لذت میبری منت هیچ چیز و هیچکس هم سرت نیست.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

دقیقا همین اوضاع برای منم پیش امد. هیچ کمکی نکردن  منم بهشون رو ندام که زیاد رفت و آمد کنند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همین اوضاع برای منم پیش امد. هیچ کمکی نکردن منم بهشون رو ندام که زیاد رفت و آمد کنند

واقعا همینه وقتی ساپورتت کنن نمیتونی دستشون رو از زندگیت کوتا کنی اگه مشکلی پیش بیاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اره واقعا هیچی بهتر از مستقل شدن نیسکاش منم بتونم مستقل بشم

انشالله که میشی شاید زمان ببره ولی حس نابیه👌🏻

منم مثل تو شدم کمک و دخالت ندیدم ولی دیدم بعضیا چجوری تیغ میزنن و بازم اختیار زندگی خودشونو دارن

به نظرم محاله کسی پول خرج کنه و اظهار نظر نکنه

حتی خودمونم حتما همین هستیم 

میدونی خوبیش اینه هیچکس هیجا نمیتونه بگه که ما براشون فلان کارو کردیم ما بهشون کمک کردیم…

منم مثل تو شدم کمک و دخالت ندیدم ولی دیدم بعضیا چجوری تیغ میزنن و بازم اختیار زندگی خودشونو دارن

ما که وضعمون بدتره پس😂کمک که نکردن هیچ کمک هم میخان راه به راه ،دخالت هم تا دلت بخواد میکنن

به نظرم محاله کسی پول خرج کنه و اظهار نظر نکنهحتی خودمونم حتما همین هستیم میدونی خوبیش اینه هیچکس هی ...

آره حق با توعه من فقط ظاهر قضیه رو میبینم 

آره هیچوقت نتونستن تو زندگیم اظهار نظر کنن

ما که وضعمون بدتره پس😂کمک که نکردن هیچ کمک هم میخان راه به راه ،دخالت هم تا دلت بخواد میکنن

دیه شما یکم بی زبون بودی.   ما زبونمون دراز بود چون می گفتیم ناراحت بشن کدون کمکشون می خوان قطع کنند؟ هیج کدوم!   پس برن به جهنم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دیه شما یکم بی زبون بودی. ما زبونمون دراز بود چون می گفتیم ناراحت بشن کدون کمکشون می خوان قطع کنند ...

من مالی کمک نکردن اما بچه ها مو نگه داشتن من برم سرکار ،من به حرمت لطفشون چیزی نگفتم ،البته که حقوق هم میدم بهشون،آدم نباید از پدر و مادر طلبکار باشه که 

من مالی کمک نکردن اما بچه ها مو نگه داشتن من برم سرکار ،من به حرمت لطفشون چیزی نگفتم ،البته که حقوق ...

همون کمک برای نگه داشتن بچه به نظرم خیلی از کمک مالی بهتر هست  برای من که بچه ام حاضر نشد نگه داره که بتونم برم سر کار.  با اینکه محل کارم کنار خانه مادرشوهرم بود 

همون کمک برای نگه داشتن بچه به نظرم خیلی از کمک مالی بهتر هست برای من که بچه ام حاضر نشد نگه داره ک ...

من شوهرم به زور انداخت گردنشون 😂البته مادر ندارم شایدم بخاطر همون راضی شدن،اینو بدون که با صدق دل نبود