2777
2789
عنوان

سوال دارم

157 بازدید | 11 پست

شمابا دوستای متاهل همسرتون رفت وآمد دارین؟ همسرم گهگاهی دوستای متاهلش بهش زنگ میزنن که مثلا با خانومت بیا فلان جا بریم برای گردش ولی من هيچوقت میلی نشون ندادم شوهرمم بیخیال شده، 

واخلاقی که شوهرم داره اینه که احساس میکنم یکم بد دله،چون تلگرامشو توگوشی من نصب کرده و به این بهانه همش باگوشی من ور میره وازهمه جای گوشیم سرک میکشه، بخاطرهمین احساس میکنم این رفت وآمدا شاید بدترش کنه

...

اره رفت و آمد میکنیم ولی شما که میگی شوهرت ی کوچولو نشونه های بد دلی داره سعی کن رفتو امد نکنی چون پیشگیری بهتر از درمان واگر شوهرت واقعا راضی ب رفت و آمد بود تورو راضی میکرد بری یا بدون تو نمیرف...

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اوایل خیلیی دوس داشتم رفت و امد کنیم.ولی دیدم بعدش ممکنه مقایسه و حرف و حدیث از توش در بیاد پشیمون شدم.

والا راحت ترم.‌رستوران هم بخایم بریم دوتایی میریم خیلی بهترم هس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

شوهر منم دقیقا همینطوریه عزیزم با این تفاوت که تلگراممن را روی گوشیش نصب کرده و منم رفت و امدی با دوستاش و خانم هاشون ندارم سعی کردم تغییرش بدم اما همینه

موفقیت در آرزوها، نسبت مستقیم با قدرت اراده ما دارد. 
ما هم نداریم،نداشته باشی بهتره،اینجور رابطه ها فقط دردسره

چرا درد سر میشه؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چرا درد سر میشه؟؟

نظر من اینه،چون بین همسن و سالام زیاد دیدم،به نظرم آدم نباید هر کسی رو تو خونه اش بیاره خونه حرمت داره،رفت و آمدم فقط با بزرگترا بکنی که برکت بیاد تو زندگیت و از تجربیاتشون استفاده کنی نه هرکیو دیدی دوست شی باهاش و بیاری پیش زن یا شوهر و بچه ات