یه چند روز بعد از قطره کلوتریمازول خوب بود دوباره شدید ریخته بیرون اصلا نمیتونه غذا بخوره فقط جیغ میزنه خانما چکار کنم کسی تجربه ای نداره داروی گیاهی نمیشناسین که خوب باشه دخترم یک سالشه
دختر من1سالشه پاهاشو و پشت گردنش بدجوری تاول زده بود من اول فکر کردم حشره ای چیزی هست تو خونه آوردیم کل خونه رو سمپاشی کردیم بعدش دیدم خانم به گردو و کشمش حسایت داره دیگه ندادم الان بهتر شده
من دخترم همینطوره این دفعه سومه ریخته بیرون ولی با نیستاتین زود خوب میشه و فکرکنم درد نداره چون گریه نمیکنه ولی بعد یک ماه بیشتره الان تازه دیشب یکم غذا خورد این چند وقته فقط یک وعده در شبانه روز اونم بزور میخورد وزنم نگرفته یکسال و هشت ماهشه، دکتر بردم گفت این قارچ نیست حساسیته حالا شما که میگی باهاشم سوخته احتمالا معدشه غذا سبک بده بهش البته من یکم دارو گیاهی هم دادم ولی هنوز دهنش خوب نشده تو لپاش سفیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط قطره نیستاتین دانه دوتومنه،معجزه س.واسه سوختگیشم به ترتیب پمادکلوتریمازول،پمادبتامتازون،پمادزینک.همش پنج تومن نمیشه به ترتیب بمال روهم وپوشکش کن،بعدیه روزهردوش خوب میشه
اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...