2777
2789
عنوان

تا حالا چند بار تو نی نی سایت بهتون توهین شده؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ببخشيدا جدال با احمق در شان خود آدم نيست بايد سكوت رو ترجيح ميدم بي جواب بمونن

میدونم منم اون دفعه که پیش اومد کاملا با رعایت ادب و حتی مهربون جوابشونو دادم ولی ادم زورش میگیره

میدونم منم اون دفعه که پیش اومد کاملا با رعایت ادب و حتی مهربون جوابشونو دادم ولی ادم زورش میگیره

دقيقا منم برام پيش اومده اما محل نذاشتم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

توهین شده بهم اونم تویه تاپیک که محض سرگرمی رفته بودم 

بااستارتر صحبت میکردم یکی اومد منو به فحش کشید

اما من جواب اینجور آدما رو یه بار میدم دوباره که ریپلای کنه دایورت میکنم بزار فکرکنه کم آوردم حوصله شونو ندارم اینجا برای سرگرمیه بیام حرص بخورم!!

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

متاسفانه خیلی زیاد 🙃خیلیاش جلوی چشم شما بود خیلی هاشم پیام خصوصی یا تاپیک های اطراف بیشتر از همه خودشون آسیب میبینن و روحشون ضعیف میشه این همه کینه ورزی خوب نیست ...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه بار تو یه تاپیک عکسبازی یه عزیزی عکس گذاشتن منم گفتم میشه عکس فلان چیز هم بذارین؟جونم براتون بگه هنوز سوالمو نفرستاده بودم یه خانم متشخصی منو گرفت به بار توهین که چقدر بی جنبه و فلان و بهمانی.منم گفتم عزیزم من از ایشون پرسیدم و خودشونم جوابمو دادن.ولی ادم میمونه تو اعتماد بنفس بعضیا که خودشونو اینقدر کامل میبینن که درس اخلاق هم میخوان بدن

کم صبر و تحمل و رعایت یه سری حد و مرز ها لازمه.خیلیا عصبانیتی که تو زندگی واقعیشون دارن رو تو نی نی سایت روی ادمایی که نمیشناسن خالی میکنن.انگار متوجه نمیشن اون فرد هم ادمه حالا هر نوع توهینی 

توهین خیلی گسترده تر از فحش دادنه همین که به ادما اجازه صحبت کردن نمیدیم