الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه خیلی زیاد 🙃خیلیاش جلوی چشم شما بود خیلی هاشم پیام خصوصی یا تاپیک های اطراف بیشتر از همه خودشون آسیب میبینن و روحشون ضعیف میشه این همه کینه ورزی خوب نیست ...
یه بار تو یه تاپیک عکسبازی یه عزیزی عکس گذاشتن منم گفتم میشه عکس فلان چیز هم بذارین؟جونم براتون بگه هنوز سوالمو نفرستاده بودم یه خانم متشخصی منو گرفت به بار توهین که چقدر بی جنبه و فلان و بهمانی.منم گفتم عزیزم من از ایشون پرسیدم و خودشونم جوابمو دادن.ولی ادم میمونه تو اعتماد بنفس بعضیا که خودشونو اینقدر کامل میبینن که درس اخلاق هم میخوان بدن
کم صبر و تحمل و رعایت یه سری حد و مرز ها لازمه.خیلیا عصبانیتی که تو زندگی واقعیشون دارن رو تو نی نی سایت روی ادمایی که نمیشناسن خالی میکنن.انگار متوجه نمیشن اون فرد هم ادمه حالا هر نوع توهینی
توهین خیلی گسترده تر از فحش دادنه همین که به ادما اجازه صحبت کردن نمیدیم