یه چیزی بگم ... دلم میخاد با تمامممممممم وجود این پیامو بخونید 😔😔😔😔من ۱۶ سالمه و همه اینا واقعیه
تو نه سالگی بخاطر یه سری حرکتای پدر مادر درگیر خ...ارضایی و همون چیزایی که شوهرتون توی این سن درگیرشه منم درگیرش شدم درکش میکنم که چقدر سخته
عامل هشتاد درصد طلاق ها همین فیلم هاست که شوهر نگاه میکنه زنم تا متوجه میشه پشت شوهرو خالی میکنه
بعد از مدت ها مدت ها بزرگ شدمو بدون اینکه حتی بفهمم اسم این کار چیه خود...ضایی کردم
بعد ۱۳ سالگی شروع به ترکش کردم ... گاهی شکست گاهی موفقیت خودمو به هر در دیواری میزدم که ترکش کنم ببینید ترکش شاید غیر ممکن ویا خیلی سخت باشه تنها راهش کنترل کردن رام کردنشه
تو سن شانزده سالگی به پدرم متوسل شدم تا توی این مسیر کمکم کنه چون خیلی دوست دارم ازدواج کنم یه رابطه حلال تجربه کنم پشتوانه زنم باشم هواشو داشته باشم
بعد سن شانزده سالگی پدرم فوت کرد الان با مادرم هرشب دعوا میکنم که چرا فحاشی میکنه... آرزومه یه بار مامانم بهم بگه خوش سلیقه ام یا قوی ام یا مرد هستم ... آرزوی کمی تایید شدن دارم این تنها آرزوی همه مرد هاست مطمعن باشید به صورت قریضی
یه روز هایی حس میکنم مامانم منو بین تمام کسافت کاریای تو گوشی دنیا رها میکنه دیگه براش مهم نیستم ... منم خودمو باختم ... خدارو شکر الان شرایطم بهتره یک زندگی بهتر برای خودم ساختم اما منظور کلی من اینه 😔اون مرد دقیقا منه ۱۶ سالست که فقط قد کشیده ریش درآورده... الان شما پشتوانه زندگیشی شما باید هواشو داشته باشی دقیقا حکم مادر براش داری 😔به خدا اون سایت ها برای ما مردا خیلی وحشتناکه و سخته و مرد ها در سختی هاشون متاسفانه یاد گرفتن به اون سایت ها پناه ببرن... تنها خاستم اینه که شوهرتون از خودتون دور نکنید اینجوری فقط به اون سایت ها نزدیک تر میشه ... اون سایت ها دنبال نابود کردن زندگی شما هستن