2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر منه یاهمسرم جر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 41 پست
بله همسرمه،ترمیم نه.پرده بکارتم ضخیم بود ،تو تاپیک قبلی هام توضیح دادم

بله عزیزم تقصیره شماست 

واقعا چجوری میتونی هی امروز و فردا کنی 

مگه نمیدونی چقد برا مردا مهمه این موضوع؟! 

حالا هم طوری نشده برو امشب پیشش بخواب بجای تاپیک زدن حواست بیشتر بهش باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم میگین به روش نیارم ولی خودم پاپیش بذارم واسه...؟

بله عزیزم 

از این به بعد هم هیچوقت هیچوقت هیچوقت به شوهرت نه نگو تو این مورد حتی اگه از خستگی داشتی میمردی هم نه نیار وقتی نیاز داره حتما همراهیش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله عزیزم از این به بعد هم هیچوقت هیچوقت هیچوقت به شوهرت نه نگو تو این مورد حتی اگه از خستگی داشتی م ...

واقعا اقایون درک ندارن

من اگه حالمه بشم یوقت مثلانمیدونم ازچندماهگی به بعد باید رابطه نداشته باشن،ایشون بایدفیلم ببینه؟

میدونم چی میگین خدا خانومای خونه خراب کن لعنت کنه ،همسرمنم اصلا اونجوری نیس ولی بازم میترسم،میدونم ت ...

باشه خانم محترم شما باید کوتاه بیای 

تو این شرایط جامعه اون مرد نمیتونه خودشو کنترل کنه و روی خودش کار نکرده و نمی‌دونم چرا شما پشتشو تو همچین شرایطی خالی میکنید 

دقیقا مثال مادر پدری که بچه ۱۲ سالشو تو فضای فیلم های ج...سی رها میکننن انتظار دارن بچشون درگیر فیلم ها نشه به سمت خودکشی نابودی نره 

اون فیلم های لعنتی جز رابطه همه زندگی شوهرتون به کل از ریشه نابود میکنه

واقعا اقایون درک ندارنمن اگه حالمه بشم یوقت مثلانمیدونم ازچندماهگی به بعد باید رابطه نداشته باشن،ایش ...

نه عزیزم اونجا قضیه متفاوته 

بعدم با خیلی چیزای دیگه هم میشه انجامش بدی 

مثلا ب م ا ل ی براش یا بخ*****ری براش 

بلاخره نیازشونه دیگه 

هرکسی هم یجوریه یکی صبوره یکی نه 

یکی گرسنه باشه صبر میکنه یکی نه هرجور شده 

میخواد غذا بخوره خیلی سریع 

باشه خانم محترم شما باید کوتاه بیای تو این شرایط جامعه اون مرد نمیتونه خودشو کنترل کنه و روی خودش کا ...

چقدر حرفاتون خوبه،بله راس میگین اصلادیگه همچین کاری نمیکنم و به روش هم نمیارم چون میدونم شایدبگه تقصیرخودت بود ،واقعا سردردگرفتم بااون فیلمها 

نه عزیزم اونجا قضیه متفاوته بعدم با خیلی چیزای دیگه هم میشه انجامش بدی مثلا ب م ا ل ی براش یا بخ**** ...

اوهوم راس میگییین خیلی ممنون حرفاتون تاثیرگذاربود ،اصلا به روش نمیارم ولی خودموعوض میکنم 

بله عزیزم از این به بعد هم هیچوقت هیچوقت هیچوقت به شوهرت نه نگو تو این مورد حتی اگه از خستگی داشتی م ...

چه چیزایی می گین الان وقتی نیاز ما اوج می زنه شوهرم باهام با رابطه برقرار نمی کنه و ارضام نمی کنه و به ارگاسم نمی رسونه منو آها و الان زنان تو میل جنسی هزارن و مردان صفر و مردان خیلیا شون قرص می خورن تا بتونن با زناشون رابطه جنسی داشته با شن که زناشون خودارضایی نکنه و مرد و زن نداره ما همه انسانیم اون حیوانه نر و ماده داره 

چقدر حرفاتون خوبه،بله راس میگین اصلادیگه همچین کاری نمیکنم و به روش هم نمیارم چون میدونم شایدبگه تقص ...

یه چیزی بگم ... دلم میخاد با تمامممممممم وجود این پیامو بخونید 😔😔😔😔من ۱۶ سالمه و همه اینا واقعیه 

تو نه سالگی بخاطر یه سری حرکتای پدر مادر درگیر خ...ارضایی و همون چیزایی که شوهرتون توی این سن درگیرشه منم درگیرش شدم درکش میکنم که چقدر سخته 

عامل هشتاد درصد طلاق ها همین فیلم هاست که شوهر نگاه می‌کنه زنم تا متوجه میشه پشت شوهرو خالی میکنه 

بعد از مدت ها مدت ها بزرگ شدمو بدون اینکه حتی بفهمم اسم این کار چیه خود...ضایی کردم 

بعد ۱۳ سالگی شروع به ترکش کردم ... گاهی شکست گاهی موفقیت خودمو به هر در دیواری میزدم که ترکش کنم ببینید ترکش شاید غیر ممکن ویا خیلی سخت باشه تنها راهش کنترل کردن رام کردنشه 

تو سن شانزده سالگی به پدرم متوسل شدم تا توی این مسیر کمکم کنه چون خیلی دوست دارم ازدواج کنم یه رابطه حلال تجربه کنم پشتوانه‌  زنم باشم  هواشو داشته باشم

بعد سن شانزده سالگی پدرم فوت کرد الان با مادرم هرشب دعوا میکنم که چرا فحاشی میکنه... آرزومه یه بار مامانم بهم بگه خوش سلیقه ام یا قوی ام یا مرد هستم ... آرزوی کمی تایید شدن دارم این تنها آرزوی همه مرد هاست مطمعن باشید به صورت قریضی

یه روز هایی حس میکنم مامانم منو بین تمام کسافت کاریای تو گوشی دنیا رها می‌کنه دیگه براش مهم نیستم ‌...‌ منم خودمو باختم ... خدارو شکر الان شرایطم بهتره یک زندگی بهتر برای خودم ساختم اما منظور کلی من اینه 😔اون مرد دقیقا منه ۱۶ سالست که فقط قد کشیده ریش درآورده... الان شما پشتوانه زندگیشی شما باید هواشو داشته باشی دقیقا حکم مادر براش داری 😔به خدا اون سایت ها برای ما مردا خیلی وحشتناکه و سخته و مرد ها در سختی هاشون متاسفانه یاد گرفتن به اون سایت ها پناه ببرن... تنها خاستم اینه که شوهرتون از خودتون دور نکنید اینجوری فقط به اون سایت ها نزدیک تر میشه ... اون سایت ها دنبال نابود کردن زندگی شما هستن 

یه چیزی بگم ... دلم میخاد با تمامممممممم وجود این پیامو بخونید 😔😔😔😔من ۱۶ سالمه و همه اینا واقعیه ...

عه اول اینکه من نمیدونستم شما اقایی،دوم اینکه واقعا باحرفاتون که عاقلانس اصلا مشخص نبود۱۶سالتونه،بعداینکه همسر من واقعابار اولش بود میدید چون زودزود نگامیکنم سرچ هاش،

خوندم کاملا  شما بهتره خودتون سرگرم کنین با چیزای دیگه یاکلا تنهانمونین که فکرتون جاهای دیگه بره،خیلی ضررها داره 

یه چیزی بگم ... دلم میخاد با تمامممممممم وجود این پیامو بخونید 😔😔😔😔من ۱۶ سالمه و همه اینا واقعیه ...

نه الان زنان تو میل جنسی هزارن و مردان صفر و مدان قرص می خورن که میل جنسیشون زیاد بشه تو نخوریا  سرطان می گیری و زن و مرد نداره ما همه انسانیم حیوان که نیستیم