2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننن😃

ولی زیاد از رمضان خاطره خوبی ندارم پنج سال پیش روز سوم رمضان بابام فوت کرد🥺

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خوشبحالت این چیزا تو مجردی بود فقط از وقتی متاهل شدم تنهام چ تو سحری چه موقع افطار

دلم میگیره

موقع افطار که میشد مامانم میرفت از مغازه کلی برای فیلمایی که قراره پخش بشن واسمون خوراکی های خاص و خوشمزه میخرید من بد غذا بودم واسم غذا سفارش میداد انقدرررررر سفارش میدادم تو ماه رمضان که یکبار حضوری رفتم اون فست فودیه فامیلمو پرسید جلوم خم و راست شد چه احترامی بهم گذاشت پشمای دوست پسرم ریخت 🤣🤣🤣

کزدیک افطار میشد بو غذا مامانم میپیچید تو خونه همه خواهرا روزه بودیم دور هم بودیم دلم خیلی میشکنه یادش میفتم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

دخترا از برنامه زندگی پس از زندگی چخبر امسالم نشون میده صدا و سیما؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️