من با این پسره تو دانشگاه کرج اشنا شدم اوایل خیلی باهام گرم بود بیرون سینما دعوتم کرد رفتیم باهم بازار .بعد از ی مدت گفت ک من باهات دوستم تو شرایطی نیستم که بخوام وارد رابطه شم تو فاز عشق و عاشقی نیستم .از حق نگذریم پسر خوبی بود و هست اما چطور کسی ک الان علاقه ب ی نفر نداره همه چیزو ب موقع یادشه امشب تولد من ۱۲ ام و بهم پیام داده تبریک گفته خدای من اخه چرا کاش تبریک نمیگفت من بهش حس داشتم دارم .خدا من رو بکشه🙂رسما دارم زجر میکشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خواهرم ۴ سال با یکی بود که ۴ سال هم از خواهرم کوچیکتره به خواهرم گفت دوستیم هیچوقت قصد ازدواج ندارم اهل عشق و عاشقی هم نیستم بعد از ۴ سال گفت میخوام بیام خواستگاری
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
من تو تاپیکم نگفتم ولی من بهش گفتم به دوستی دختر و پسر اعتقادی ندارم .چون دختر و پسر هیچ جای دنیا نمیتونن باهم صرفا دوست باشن یکی حس پیدا میکنه .بخاطر تجربه اطرافیانم میگم.
خودتون را درگیر روابط بی هدف نکنید مردا از رابطه با خانمها حس قدرت بشون دست میده شاید آدم خوبی باشه ولی آخرش وابسته میشی شما آسیب، میبینی بعدم مردا عاشق نمیشن همش، هورمونه وقت گذرونی سرگرمی خوش گذرونی فقط رابطه براشون لذت نمیده حرف زدن عادی بودن کنار یه زن براشون حس لذت میده میبینی طرف گفته بازم آدم خوبی بوده گفته ولی وارد رابطه های بی هدف نشین ندارین از انرژی زنانه شما مصرف کنن قسمتی از روح روان زن در ارتباط با مرد از دست میره وفردا برا همسرش کم میاره واقعیته ربطی به دین هم نداره الان میان منو میخورن هرزن بخشی از انرژی زنانه اش را در هر ارتباط از دست میده