2777
2789
عنوان

بچه دار شدن با وضعیت مالی

296 بازدید | 30 پست

یه تاپیکی زده بودن این سوال برام پیش اومد اگه شما وضع مالیتون جوری باشه که نتونین یه بچه رو از نظر مالی و عاطفی (وقتی بی پولی باشه مشکلات روحیم میاد) تامین کنین میزارین بچه دار شین یا نه؟ اصلا به اینده اون بچه فکر میکنین؟ یا برعکس اگه پولدار بودین میزاشتین چن تا بچه به دنیا بیارین؟ 

مثلا من خودم اولویتم بچه های بی سرپرست هستن بجای به دنیا آوردن یه بچه میتونم به یه بچه دنیا بدم

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اول تصمیم گرفتیم هیچوقت بچه دار نشیم و چه زندگیمون سخت باشه چه آسون دوتایی زندگی کنیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

هر کسی یه طرز فکری داره

من اگه وضع مالی خوبی نداشتم 

به داشتن یه بچه راضی میشدم

نه چندتا. الانم وضعمون خوبه دوتا پسر دارم

دلم میخواد دوتا هم دختر بیارم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کاش  آدم یه جوری هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ روحی و عاطفی تامین باشه که هم بتونه دو سه تا بچه  به دنیا بیاره و هم بتونه چند تا بچه رو تحت سرپرستیه خودش قرار بده (هم از لحاظ مالی و هم عاطفی)بهشون رسیدگی کنه.

کاش آدم یه جوری هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ روحی و عاطفی تامین باشه که هم بتونه دو سه تا بچه به د ...

اره واقعا اونجوری که دیگه دنیا گل و بلبل میشه 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

من مالیش با چشم خودم برکتشو دیدم 

مشکلم ی‌چیز دیگه هست 

اینکه خودم ازنظر روحی داغونم

اینکه سر بچه اول خانواده شوهرم ی استرسایی رو ب وجود اوردن

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

من میگم اگه آدمی هستین که جربزه دارید مهارت دارید تلاش میکنید کار میکنید بچه دار بشید شاید تا مثلا ده سال دیگه اوضاع اقتصادی خیلی تغییر کنه اما سن بچه دار شدنتون گذشته باشه

حتی اگه بچه ناخواسته خدا بهتون داد عوض سقط یه فکری راهی تلاشی برای درامد بیشتر داشته باشید 

من با سقط مخالف صد در صدم وقتی خدا بخواد یه بنده ای باشه نباید با خواست خدا جنگید