2777
2789
عنوان

خدا لعنتش کنه

307 بازدید | 6 پست

من ۱۵ سالمه(لطفا بهم حمله نکنید) بعد امشب آخرین مهلت ثبت اثر جشنواره خوارزمی بود بعد من بایه دختره هم گروهی هستم و من از ۲ روز پیش اومدم این پادکست بسازم بعد اندازه ادقیقه به این گفته بودم پادکست بگیره که کلی ناز می‌کرد و من کلی پیام میدادم که بفرست و با اشکال میفرستاد

بعد چون این سرگروه این فقط میتونه ثبت اثر کنه

بعد من نتونستم پادکست های اینو بچسبونم چون پادکست نبود صدا بود

بعد کلی به این التماس کردم که تا ۱۲ بیدار باشه من براش بفرستم 

بعد بهش گفتم که دوباره اون ۱ دقیقه رو بگیره ولی کلی اعتراض کرد گفت من وقت ندارم و اینا درحالی که همه کارارو من انجام دادم بعد من حین تماس با این از استرس گریه کردم و این حالا بعد گریم یه ذره پیگیر شد ولی بازم انجام نداد

بعد  بعد کلی تلاش براش پادکست فرستاده بودم و اسم پادکست اسم خودم بود

بعد اینو دید گیر دار نه چون اسم من نیست نمیفرستم و کلی ادا درآورد بعد من کلی استرس گرفته بودم چون کلا ۲۰ دقیقه مونده بود سایت بسته بشه و کلی التماس کردم

و کلی گریه کردم و ۲۰ بار باهاش تماس گرفتم بعد همه رو رد می د بعد جواب داد گفت باید اسم منم باشه و مامانم هی بهش یاد میداد چی بگه

بعد من مجبور شدم دوباره بگیرم و براش فرستادم و ثبت کرد و اینم بگم من تو این ۲ ساعت رسما سکته کردم و بخاطر عوضی بازی های این کلی گریه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درست متوجه نشدم 

فقط اینو میدونم که وقتی یه کاریو شروع میکنی فقط باید به تموم کردنش فکر کنی حالا هرطوری که شده! مجبوری با یه نفر همگروه باشی درصورتی که اون آدم ذره ای اهمیت نمیده و هیچ کدوم از وظایفش رو انجام نمیده، یه وقتایی مجبوری جورش رو بکشی اسمش رو اضافه کنی درصورتی که میدونی کاری نکرده به صرف اینکه هم گروهیت بوده و از اول قرار بوده باهم انجامش بدید:( اینکه بگی اون کاری نکرده پس اسمش رو نمیارم همیشه دردسر میشه. 

ولی بعدا یه جا دیگه باید تمیز از خجالتش دربیای:))♡

اره درستهاگه این طرحم رد شد یه برنده شد فحشش میدم

ببین من برام پیش اومده با کسایی قرار بوده مشارکت داشته باشم که هیچ کاری به نفعم انجام ندادن اما نهایتش یه اتفاقی افتاده که نفع اون کار برا خودم بوده یا نفعی که خودم بردم خیلی بیشتر بوده یه جورایی کارما برام تلافی کرده بدون اینکه خودم کاری کنم همیشه هم میگم این کاریه که باید انجام می‌شد و من براش تلاش کردم پس بهتره آرامش خودمو سر رفتارای بقیه خراب نکنم 

این موقعیتا بهت کمک میکنه آدمای اطرافت رو بهتر بشناسی قطعا یه جا کار اونم بهت میفته حداقل دیگه میدونی باید چیکار کنی