2777
2789
عنوان

نفس های آخرش هست

207 بازدید | 27 پست

نتم ۷۰ مگ هست اونم به سختی با ۲ هزار و خورده ای شارژ گرفتم !تا بتونم به همراه بانک وصل بشم، شارژ صد تومنی و بیست تومنی خریدم از حسابم کم شده اما سیم کارتم شارژ نشده ...حالا نتم که تموم بشه هیچ کسی نیست برام نت بگیره همراه بانک‌مم وصل نمیشه .چه کار کنم این شارژ هایی که خریدم بیاد ؟

نفس های آخر اینترنتم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی شارژ گرفتی؟شاید ۳ ۴ دیقه طول بکشه تا بیاداگه از حسابت کم شده شارژ میشه نگران نباش

سه بار صد تومنی گرفتم دوبار نوشت تراکنش ناموفق یکبار. نوشت نامعلوم دوباره بیست گرفتم نوشت نامعلوم اما کم شد بیشتر از ۵ دقیقه شد

باید شارژ میومد به حسابتون دیگه اگه ضروریه میتونید از طریق همراه من نت رایگان بگیرید یا به کسی بگید براتون شارژ بزنه اگرم ک جور نشد میتونم شارژ اینجا بفرستم براتون...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

لطف دارید ممنونم .از همراه من چند گیگ میده ؟

قابلی نداره..

بستگی به امتیاز ها و شارژ هایی ک گرفتید داره تا هفت گیگ هم میده ...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....