2777
2789
عنوان

مهاجرت به دبی و عمان

216 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ما سرمایه چندانی نداریم در حد ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونم اونم وامه چون زبانمون خوب نیست و وقت کافی برای زبان خوندن و مدرک زبان گرفتن نداریم پیشنهاد خود من مهاجرت به دبی و عمان از طریق ثبت شرکته و از اون طرف ما میتونیم کارمون رو توی ایران داشته باشیم و گاها به دبی یا عمان سفر کنیم و با یه ماه کار کردن اونجا اندازه یکسال تو ایران پول دربیاریم و چون فاصله اش ۲ ساعته هر وقت دلمون بخواد بیایم ایران و بریم اونم با ۷ میلیون ولی اگه به جای دیگه بخوایم مهاجرت کنیم به طبع این امکان نیست اما در عوض میشه اقامت دائم گرفت چون کشورهای عربی اقامت ۲ ساله میدن که ممکنه بعدا دیگه تمدید نشه اما از طرفی به فرهنگ ما نزدیک تره 

نظر شما چیه کسی تجربه مهاجرت داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اروپایی هم نژادپرستن و حداقل اینا قرابت فرهنگی دارن با ما

هستن 

ولی ما همیشه نگاه بالا به پایین داشتیم به عربا

اگه مهاجرت کنی نگاهت دقیقا برعکس شرایطته و خب باید خیلی دلت بزرگ باشه که باهاش کنار بیای

سلامشما بعد ثبت شرکت چه کاری میخواید تو اون کشور انجام بدید ؟

شوهرم تو کارای فنی هستش که میخوایم بده تو شدکتای مرتبط کار کنه و من میخوام مدرک ارایشگری بگیرم و ارایشگری کنم اونجا میانگین درامد ارایشگری ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیونه

چجوری هفت میلیون رفت و برگشتتون؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اگه بچه دارید نرید

نمیصرفه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔