2777
2789
عنوان

متاهلای بچه دار بیایید یه سوال دارم

1664 بازدید | 75 پست

سر یه قضیه که تقصیر خانواده شوهرم بود کارش رو از دست داد و شش ماهه شوهرم ۲۲ روز در ماه میره یه شهری که ۸۰۰ کیلومتر از ما فاصله داره و من و پسر چهار ساله ام تنهاییم.مادرشوهرم میگه باید عادت کنید . این سری ۴۰ روزه که نیومده .شما بودین چکار میکردید؟ عادیه بنظرتون؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهار ساله با سه تا بچه و شوهری که دائما در سفر کاری و ماموریته زندگی میکنم. شده دو ماه نیاند منزل. اوایل خیلی سخت بود الان عادت کردم اما بچه ها هنوز کنار نیومدند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من حتی به جدایی هم فکر کردم. نمیدونم چکار کنم . خیلی داریم اذیت میشیم. مخصوصا پسرم. الان فیلم ترسناک دیدم با برق روشن میخوام بخوابم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

یه مدت صبوری کن تا وضعش بهتر بشه یک کار بهتر پیدا کنه تو شهر خودتون خودت هم اگر میتونی یک کاری راه بنداز 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

زندگی هر کسی شرایط خاص خودشو داره من اگه جات بودم صبر میکردم بزا اون کارو بره ولی دنبال کار در شهر خودتون بگرده هر وقت پیدا کرد دیگه نره بهتر از اینه بیکار وبیپول باشین آخه دم عیدی بیپولی سخته 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
چرا جمله ی اولت فاعل نداره؟ شوهرت کارش رو از دست داده؟

نه مادرشوهرم اینا کارگاهی که به شوهرم داده بودند را ازش گرفتند تا برا اون یکی پسرشون کاری راه بندازن و خودشونم به نوایی برسن.