2777
2789
عنوان

شده عالم و آدم باهاتون بد تا کنن

52 بازدید | 6 پست

خیلی دلم گرفته هرکی به نحوی باهام بد رفتار میکنه حتی عزیزترین آدمای زندگیم انگار من دشمن خونیشون هستم خیلی خستم

شوهرم برادرم خانواده شوهرم اطرافیان

من بده هیچکسو نمیخوام تاجای ممکن هم به همه خوبی میکنم حتی در جواب بی حرمتیهاشون انگار روم نمیشه بدیارو با بدی تلافی کنم 😔

کسی هست مثل من باشه؟ 

با بی مهری های اطرافیان چیکار میکنید؟ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مثل الان ک کسی رغبتی ب خوندن تاپیک من نداره😔😭

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا میگم خدایی هست؟ 

چرامن باید از لحاظ روحی تو فشار باشم آخه😔

آره مخصوصا محل کار یکی از همکارام بهم توهین کرد مسخرم کرد اومدم جوابشو بدم یکی از همکارام ک از همه بزرگتر و جاافتاده دراومد پشتش منم نتونستم جواب بدم اونم حسابی تحقیر و مسخرم کرد....یا رئیس مون باهام بد بود بیشتر دوستای قدیمی و همکارام بخاطر اون باهام بدون هیچ علتی درگیر شدن ...جاسوسی منو کردن ...بهم توهین میکردن اونم پشتشون بود ....خیییلی سخت بود خودشون توهین میکردن عادی بود جواب میدادی میشدی دریده و بی ادب....واقعا سخت بود همه بخاطر کس دیگه بهت پشت کنن

همیشه اونی که بیرحم هست برنده است .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭