2777
2789
عنوان

خانوما من تو خونه تکونی امسال قیااامت کردم 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 137 پست
کفش کهنه؟خیریه؟

کفش کهنه ای که قابل استفاده نباشه رو زباله خشکی انداختیم 

ولی اونایی که با یه واکس تر تمیز میشدن ولی دیگه نمیخواستیم رو دادیم خیریه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریختم به هم وسطش نشستم

کم کم خودش ردیف میشه شما بشین فقط 🤣

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من دقیقا خونه تکونی رو به خاطر همین حس دوست دارم 😍😎

🥰😍

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ریختم به هم وسطش نشستم

دقیقا منم . همین الان تشک انداختم وسط هال کنار پسرم خوابیدم. خونه هم بهم ریخته و منهدم‌ . سرما هم خوردم بدن درد و تب، روزه هم میخام بگیرم فردا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هیچ‌کاری نکردم

خدا قوت 😅

من آشپزخونه تقریبا تموم شد وهمین بلارو سرش اوردم

به به 🥰

آخ منم دقیقا به همین نیاز دارم ، انقد وسیله اضافی دارم نمیدونم چیکارشون کنم ، کلی هم لباس ک دیگه یا سایز نیس یا لازم نداریم باید یه تحول اساسی ایجاد کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چرا نفروخته شون

دوست داشتم به افراد نیازمند برسه 🥰

دقیقا منم . همین الان تشک انداختم وسط هال کنار پسرم خوابیدم. خونه هم بهم ریخته و منهدم‌ . سرما هم خو ...

دقیقا منم...

ریختم به هم بچم حالش خوب نیست

خونه بمب

فردا هم میخوام روزه برم

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه