2777
2789

اگر هزینه های جانبی تیگو رو داشته باشین خیلی هم عالیه 

چون هزینه های جانبی ماشین چینی گرون تر از ایرانیه 

مثلا هر بار بنزین باید اوکتان هم بریزید هزینه سرویسش بیشتره قطعات مصرفیش هر چند ماه گرونتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط تیگو چجوریه؟

قسطش چقدره؟ هزینه های نگهداریش رو دارین؟ این ماشین های چینی خیبی پر خرجن لوازم یدکی ش به سختی پیدا میشه افت قیمتش بالاست بعد از ۵-۶ سال دست دوم شون به سختی فروش میره

اگه از پس بنزین و هزینه نگهداریش برمیای مباااااارک باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اگر هزینه های جانبی تیگو رو داشته باشین خیلی هم عالیه چون هزینه های جانبی ماشین چینی گرون تر از ایرا ...

صفره و۵سال گارانتی داره زیاد جایی هم نمیره.دراین صورت هم باز خوب نیست؟

❤ 
شرایط تیگو چجوریه؟قسطش چقدره؟ هزینه های نگهداریش رو دارین؟ این ماشین های چینی خیبی پر خرجن لوازم یدک ...

۵۰درصدش یعنی  ۸۰۰وخورده ای نقد بقیه اش بستگی به مدت زمانش داره ۱۲ماهه ۸۰میلیون تاااا ۵ساله که ماهی ۲۴تومن

❤ 

خوبه عزیزم ولی دیگه روغن رو هر سه ماه یکبار و بنزین رو اگر کم کار باشه دو هفته یکبار باید بزنید 

خدایی ناکرده تصادف هم بکنید هزینه هاش بالاست اما حق با شماست خیلی قشنگه

چند وقت پیش یکی که خیلی ماشین بازه میگفت ماشین لیزینگی نخرین تا قسطاش تموم بشه و بخواین نفس بکشین مجبور میشین ماشین رو بفروشین و یکی دیگه بخرین 

الان که فکر میکنم میبینم حق داشته 5 سال بخوای قسط بدی دیگه بعد اونم باید ماشینو رد کنی بره... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بخر عزیزم ماشین ک حداقل تا دوسه سال اول بجز بنزین و آب روغن چیزی لازم نداره بعدم تو حالت کم مصرف هم میشه ماشین رو قرار داد