2777
2789
عنوان

مامانم منو روانی کرده

217 بازدید | 21 پست

کلا منو روانی کرده می‌دونه از لمس کردن بدم میاد وقتی میام خونه هی بهم دست میزنه همیشه دست میزنه صدامو در میاره یا هوای خونه خفس و... 

الان روی مبل تک نفره لم داده بدم اونجایی که دستشه تلفن خونمون بود بعد من جای سرم راحت نبود گفتم اه اینو بزار پایین دیگه بعد عینکمم کثیف شده بود پرت کردم زمین گفت ایشالا بی مادر بزرگ شی فقط این دعای خیر منه 

بابا به درک فقط ساکت شو من راحت باشم تو خونه آنقدر فراری نباشم بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادتم😂

باشه عزیزم دلیل نمیشه ❤️

گناه داره مامانت چقد دلم سوخت براش 💔

مادر هرکسی نیس ک هرجوری بخواییم باهاش صحبت کنیم

من الان دخترم بزرگه ولی خیلی احترام مادرمون نگه میدارم بخصوص الان ک دخترم هی داره بزرگتر میشه

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

نمی‌دونم چرا فکر میکنن تا زمانی که یچیزی تو خونه باشه بخوریم حق ناراحتی رو نباید داشته باشیم 

مدرسه خیلی بهمون گیر میدن وضعیت شخصی خودمم کلا دگرگونه میام خونه کلا بحث و دعواست 

باشه عزیزم دلیل نمیشه ❤️گناه داره مامانت چقد دلم سوخت براش 💔مادر هرکسی نیس ک هرجوری بخواییم باهاش ص ...

بخدا منم گناه دارم منم نیاز به حریم خصوصی دارم نیاز به آرامش دارم نیاز به سکوت دارم هیچی کلا 

مشکل از مامانمه که با من بابام داداشم خاله هام و... همش داره بحث می‌کنه