2777
2789
عنوان

احساس گناه و دلشوره

88 بازدید | 4 پست

از زمان کنکورم تا الان که خیلی گذشته هنوز استرس و عذاباش برام مونده و نصف شب خواب میبینم رتبه ها اومده و هیچ جا قبول نشدم رفتم پیش روانپزشک دارو داد بهم ولی نخوردم گفت افسردگی داری..دوست نداشتم قرص اعصاب بخورم از ی طرفم به کارام نمیرسم و داغون و بی انگیزم و ی احساس عذاب وجدانی همیشه باهامه 

فکر میکنم وجودم زحمته برای بقیه و من باید باعث خوشحالی بقیه بشم .

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه چقد زنده ایم ک انقد سخت بگیریم برا خودمون!

اگه مشکلت کنکورع یبار همه چیو بزار کنار و از دوباره شروع کن یه سال زحمتش بکش آخرش مطمعن باش ک میشه حداقل اگه اونیم ک میخاسی نشد یه رشته خوب ک بازار کار داشته باشه میشه یا حداقل میدونی تلاشتو کردی و نشد و دیگه عذاب وجدان نمیگیری:)

عزیزم مگه چقد زنده ایم ک انقد سخت بگیریم برا خودمون!اگه مشکلت کنکورع یبار همه چیو بزار کنار و از دوب ...

آخه بحث کنکور نیست من از اول درس رو دوست نداشتم و آدم هنری بودم ولی چون درسم خوب بود و شاگرد ممتاز بودم همه بهم امیدوار بودن

اما من همیشه ی زندگی آروم و شاد میخواستم آخرشم رفتم دانشگاه و کارمند شدم ولی جوونیم رفت

دیگه الان حدود ۳۰ سالمه دیگه دیر شده برام که برم کنکور هنر بدم😂

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺