2777
2789

من خودم اعتقاد نداشتم ولی هر شب قبل خواب بهش فکر کردم و خودمو تصور کردم و تا حدودی همون اتفاق برام پیش اومد

شما چی تجربه ایی داشتید؟ 

اصلاا باور دارید بهش یا نه ؟

آره باور دارم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من قطعا باور دارم شب و روز به زندگی و ازدواج با یه پسر شهری فکر میکردم و تخیل میبافتم حتی می نوشتم و در کمال ناباوری هزارکیلومتر با پسری از شهر دور آشنا شدم و ازدواج کردم الان دوتا بچه داریم. الانم بعضی حرفا یا فکرایی ک میکنم اتفاق میفته. کلام و افکار آدمها ارتعاش و فرکانس دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خیلی خیلی باور دارممممممممم تایپک رو میدونی یه جا خوندم بیشتز خیانت ممکنه با دوست دختر سابق باشه بعد منم یاد دختر عموی شوهرم افتادم فک بهش فک کردم چند وقت در کمال ناباوری شوهرم باهاش حرف زده بود گرچه. گفت معمولی بوده 

من قطعا باور دارم شب و روز به زندگی و ازدواج با یه پسر شهری فکر میکردم و تخیل میبافتم حتی می نوشتم و ...

دقیقااا ولی باید تعادلم حفظ بشه که نرسه ب توهم و اعتماد به نفس الکی