2777
2789
عنوان

دیدین باز طلا خریدم ارزون شد🤣🤣

301 بازدید | 15 پست

۲۰۰ و خورده ای اومد پایین

کاش یکی بهم پول بده باز بخرم بیاد زیر ۶ تومن

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من عین شما با این تفاوت که خونه رو پیدا میکنم دیگه برم بخرم یهو میاد پایین پولم نمیرسه باز صبر میکنم طلا بره بالا بفروشمشون

میره بالا یه خونه دیگه با سختی پیدا میکنم یهو میاد پایین منم هاج و واج موندم

امروزم کلا اومد پایین منم پشیمون شدم از خرید ولی باز ی خونه پیدا کردم پولم نمیرسه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

از وقتی قیمت زولبیا بامیه رو دیدم فهمیدم امسال قراره از نظر اقتصادی به فنا بریم

وایسا ببین سال ۴۰۴ طلا و‌ ملک و ماشین چجوری پرواز میکنن😂💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان با ۶ تومن میشه ی طلای سبک خرید؟ب عنوان سرمایه و پس  انداز میخوام بخرم ک بعدا گرون شد بفروشم یکم سود کنم هست چیزی با ۶ تومن؟

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

من هر وقت تصمیم میگیرم بخرم گرون میشه البته ۲ .۳ ساله فقط تو مرحله تصمیم کبری ست نه طلا میخرم نه هیچی بلکه اومد پایین😄😂

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

@امپراطوریس

دوستان اگه میخواین بخندین بیاین تاپیک آخرم 

اسی شما هم نگران نباش کلن طلا ضرر نمیکنی بالاترین زیاد داره

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
کیلو چند شده؟

۲۵۵😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از وقتی قیمت زولبیا بامیه رو دیدم فهمیدم امسال قراره از نظر اقتصادی به فنا بریموایسا ببین سال ۴۰۴ طل ...

زولبیا🥲 اینم به لیست آرزو ها پیوست

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹