missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 عنوان دانش اموزا و محصلا بیایین لطفااا 198 بازدید | 17 پست بچه ها تو ماه رمضان امتحان گرفتن ممنوع شد درسته؟؟کسی خبری داره؟ 1403/12/11 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ی_دختر_دبیرستانی عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 216 بله ممنوع شده ولی فکر کنم از ما بگیرن نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2085 نباید ممنوع بشه چون هیچکس روزه نمیگیره اینجوری اکثریت روزه ندار به پشتوانه اون چند نفر خاص که روزه میگیرن با خیال راحت ول میچرخن من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 بله ممنوع شده ولی فکر کنم از ما بگیرن خبرشو دیدین؟؟
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 نباید ممنوع بشه چون هیچکس روزه نمیگیره اینجوری اکثریت روزه ندار به پشتوانه اون چند نفر خاص که روزه م ... وااا چه ربطی داره اخه؟؟بعضیا ممکنه شرایطشو نداشته باشن بگیرن اوناییم میگیرن خب سخته نمیشه با زبان روزه درس خوندبعدشم نزدیک عیده واقعا حسش نیس
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2085 وااا چه ربطی داره اخه؟؟بعضیا ممکنه شرایطشو نداشته باشن بگیرن اوناییم میگیرن خب سخته نمیشه با زبان رو ... نزدیک عید دیگه واقعا بی ربط بود من خودم دانش آموزم عزیزم صد برابر گنده تر و توانا تر از من نمیگیرن و اعتقادی ندارن ۹۰ درصد اینجورین من کاری با مسلمونی کسی ندارم دارم میگم قانون مسخره ایه چون از یه مدرسه کامل شاید زیر ۱۵ نفر بگیرن من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 نزدیک عید دیگه واقعا بی ربط بود من خودم دانش آموزم عزیزم صد برابر گنده تر و توانا تر از من نمیگیرن و ... شما الان چندمی؟؟من الان بحثم رو اونایی ک میگیرنخودم میخوام بگیرم راستش میترسم چون افت قند دارم تند تند قندم میفته و امتحانم بدم و درس بخونم کلا بی هوش میشم از طرفیم ددوست دارم بگیرم
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 ولی میگیرن 😂 اره میگیرن ناظمه گفت آموزش پرورش چیری نگفته
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2085 شما الان چندمی؟؟من الان بحثم رو اونایی ک میگیرنخودم میخوام بگیرم راستش میترسم چون افت قند دارم تند ت ... من دوازدهم هستمواسه اینکه راهنماییت کنم در این زمینه باید میزان مذهبی بودن و پایه تحصیلی تو بدونم در کل تلاشتو بکن چند روز بگیر درس بخون ببین چجوریاست درسای سخت رو بذار اولای روزه که حال داری من از ۹ سالگی مرتب روزه گرفتم من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 من دوازدهم هستمواسه اینکه راهنماییت کنم در این زمینه باید میزان مذهبی بودن و پایه تحصیلی تو بدونم در ... یازدهمم زیاد مذهبی نیستم ولی نمیتونم روزه نگیرم وقتی نگیرم یه حس بدی دارم
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2085 یازدهمم زیاد مذهبی نیستم ولی نمیتونم روزه نگیرم وقتی نگیرم یه حس بدی دارم خداروشکر فعلا سال کنکورت نیست حجم زیاد نمیخونی بگیر کامل به نظر من وقتی انرژیت بالا بود بخون شب بخون وقتی خیلی گرسنه بودی درسای سبک و آسون یا مورد علاقه تو بخون تغذیه خوبم داشته باش من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 خداروشکر فعلا سال کنکورت نیست حجم زیاد نمیخونی بگیر کامل به نظر من وقتی انرژیت بالا بود بخون شب بخون ... اره خودمم همین تصمیمو گرفتم ولی خب واقعا خسته ام برمیگردم چون نزدیکای ۱ساعتو نیم من تو راهم
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9238 خداروشکر فعلا سال کنکورت نیست حجم زیاد نمیخونی بگیر کامل به نظر من وقتی انرژیت بالا بود بخون شب بخون ... حالا به نظر شما ممنوع میکنن؟
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2085 حالا به نظر شما ممنوع میکنن؟ خیلی بعیده من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید