baranammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2119 عنوان توعقدم میخوام خودموحامله کنم زودعروسی بگیرن 593 بازدید | 17 پست من ازدواج دوممه ۴سال عقدپسرعمم بودم باخیانتاش وبچه ننه بودنش ریدبه زندگیم ورفت...باهمسرم که خواستگاردوران مجردیم بودووقتی فهمیدطلاق گرفتم اومدخواستگاریم ازدواج کردم مرده خوبیه ولی مشکلاتی هم باهاش دارم که راهه برگشت ندارم مامانم فلجه وماخونه مادربزرگم زندگی میکنیم بابام ولمون کرده بعده مریضیه مامانم رفته هیچ راهی ندارم بخوام دوباره برگردم...خانوادش خیلی خونسردن زمین دارن که گذاشتن واسه فروش که ماعروسی بگیریم ولی الان زمیناراکده کسی نمیخره شوهرمم هرچی داشت ووسیله خریدیم دیگه چیزی نداره واسه کابینت وهزینه عروسی هرچی میگم بیاین یک مهمونی کوچیک بگیریم بریم سرزندگیمون قبول نمیکنن ازطرف خانوادم تهت فشارم مامانم مریضه همش استرس داره اینم بشه مثله قبلی ازدعوای آخرمونم باخبرشدن که بدازبدتر دیگه مشکلم اینه نمیتونم رابطه اولموباهمسرم داشنه باشم تامیادسمتم انقدر دردم میگیره که بیخیال میشه موندم چه خاکی به سرم بریزم ...این تنهاراهیه که مونده واسم 1403/12/11 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2119 شوهرمم بخاطر شکاک بودن من شده یک آدم عصبی که اصلانمیشه باهاش صحبت کرد کارشم ازدست داده که بدازبدتر خیلی بغض دارم خیلی ۴سال اونجوری الانم اینجوری
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10746 @امپراطوریس درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10746 @امپراطوریس دوستان یکی این دوست مون رو تگ کنهبریم تو تاپیکش درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10746 @امپراطوریس درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 209 به نظرت با این کار شرایط بدتر نمیشه؟چون الان تنهایی هم سخته دیگه با بچه سخت تره خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10746 @امپراطوریس من تگ میکنم تو بگو بیان تاپیکت درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 209 @امپراطوریس دوستان اگه میخواین بخندین بیاین تاپیک آخرماستارتر شمام حوصله داشتی بیا یکم آروم شی خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 209 من تگ میکنم تو بگو بیان تاپیکت باشه 🤍 خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
baranammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2119 به نظرت با این کار شرایط بدتر نمیشه؟چون الان تنهایی هم سخته دیگه با بچه سخت تره چرامیدونم بدترمیشه ولی فقط میخوام بریم زیریک سقف بقیشونمیدونم دیگه ذهنم به هیچ جانمیرسه دیگه بریدم فقط
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 209 چرامیدونم بدترمیشه ولی فقط میخوام بریم زیریک سقف بقیشونمیدونم دیگه ذهنم به هیچ جانمیرسه دیگه بریدم ف ... به نظرم برین پیش مشاور چون باید اول به خاطر آسیب هایی که نامزد سابقتون بهتون زده چاره اندیشی کنید که بتونین زندگیتون رو حفظ کنین خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 عزیزم چیزایی میگیااصلا نمیتونی رابطه داشته باشی احتمالا واژینیسموسی بعد چطوری میخای حامله شی؟از طرفی شوهرت بیکاره این خودش یه مشکل بزرگه خب گیرمباردارم باشی بعد چجور میخواد خرجشو بده در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
baranammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2119 به نظرم برین پیش مشاور چون باید اول به خاطر آسیب هایی که نامزد سابقتون بهتون زده چاره اندیشی کنید که ... خودمم توفکرمشاور رفتن هستم اماهمه خاطره های قبلی ومشاوره رفتناوقتی یادم میوفته حالم وبدترمیکنه دلم گرفته ازهمه چی چراآخه🥺
baranammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2119 عزیزم چیزایی میگیااصلا نمیتونی رابطه داشته باشی احتمالا واژینیسموسی بعد چطوری میخای حامله شی؟از طرفی ... ۳۶سالشه دیگه ازوقتی عقدکردیم کارشوهمه روگذاشت کنارنمیدونم چه مرگش زد یهومن موندم وخودم تنهایی که هیچ جایی برای برگشت ندارمچیکارکنم خب
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 209 خودمم توفکرمشاور رفتن هستم اماهمه خاطره های قبلی ومشاوره رفتناوقتی یادم میوفته حالم وبدترمیکنه دلم گ ... ببین موضوعی نیست که دست تو باشه کهمثل دندون درد باید براش بری دکترنزار همچین چیزی اعتماد به نفست و از بین ببره خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .