2777
2789
عنوان

دیدید ادمایی که فکر میکنن خوشگلن

245 بازدید | 19 پست

اونایی که از بچگی بهشون گفتن خوشگل..بزرگ ک میشن اعتماد بنعس داران و سر شوهرشون سوارن

من گره های بزرگی تو کودکیم دارم که گند زده به احساس الانم نسبت بهدخودم

همیشه فکر میکنم دوست داشتنی نیستم ...چون تو بچگیم بعضی ها میگفتن بهم سیاهی یا زشتی...لعنت بهشون

این باعث شده همیشه برای دوست داشته شدن از حقم بگذرم..

بخصوص الان که ازدواج کردم...فکر کنم من زن زیبایی نیستم و ایراد دارم...

در حالی که خوشگلم ولی حس های درونی شده است

برعکس

اونایی ک خوشگلن دیدم بخت خوبی ندارن 

اونایی ک همه میگفتن ظاهرشون خوب نیس خیلی خوشبخت میشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره

من بچگی همه عاشقم بودن قربون صدقم میرفتن

الان بی اعتماد به نفس ترین آدم خانوادم

همش به خودت بستگی داره و اینکه تو تو ذهنت به خودت چی میگی، تو تو آینهپنگاه میکنی چی میگی. حرف آدما تاثیری نداره

اگه آدم عاقلی باشی میفهمی که

فقط تو نیستی و هممون مشکلات کودکی داریم و حل شدنیه و الان همه دارن آسیب های بچگیشونو برطرف‌میکنن و خودسازی و پاکسازی میکنن

پیرینسس🎀🤍

برعکساونایی ک خوشگلن دیدم بخت خوبی ندارن اونایی ک همه میگفتن ظاهرشون خوب نیس خیلی خوشبخت میشن

تصحیح میکنم

اونایی که ظاهر خوبی ندارن ولی اعتماد به نفس دارن

پیرینسس🎀🤍

برعکساونایی ک خوشگلن دیدم بخت خوبی ندارن اونایی ک همه میگفتن ظاهرشون خوب نیس خیلی خوشبخت میشن

همیشه اینطوری نیس

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

همیشه اینطوری نیس

اکثر مواقع رو گفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس