2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله ب وزن دلخواهت برسی

من کلا تو خوانواده هممون اضافه وزن داریم 

منم از بچگی اضافه وزن داشتم دیگه ازدواج و چیزای دیگه باعث شد بیش از اندازه چاق بشم تصمیم به این عمل گرفتم 

من کلا تو خوانواده هممون اضافه وزن داریم منم از بچگی اضافه وزن داشتم دیگه ازدواج و چیزای دیگه باعث ش ...

خیلی خوبه 

میدونم منم درگیر چاقی م

ولی ۲۰ کیلو اضافه دارم 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

سلام عزیزم خوب هستید...میشه بگید پیش کدوم دکتر عمل کردید و اینکه چطور بود؟ من احتمالا تا هفته اینده عمل میشم ی خورده ترس دارم...اینکه استرس داشته باشه عادیه ینی هرکی میره عمل استرس داره یا من فقط اینقد ترسوام؟😓

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سلام عزیزم خوب هستید...میشه بگید پیش کدوم دکتر عمل کردید و اینکه چطور بود؟ من احتمالا تا هفته اینده ...

سلام شهریار عزیزی 

تا الان که خوب بودم 

منم مثل شما تا لحظه آخر ترس داشتم حتی چندبار گریه کردم ولی تیم جراحی برخورد خوبی داشتن از استرس من کم شد بیهوش میشی و تمام هیچی متوجه نمیشی من از بی هوشی ترس داشتم 

سلام شهریار عزیزی تا الان که خوب بودم منم مثل شما تا لحظه آخر ترس داشتم حتی چندبار گریه کردم ولی تیم ...

عه چ خوب منم پیش شهریار عزیزی نوبت دارم ۴شنبه میرم ازمایشاتمو میدم هفته اینده انشاالله عمل میکنم...من ۳بار عمل داشتم بیهوشیو تجربه داشتم ولی خیلی استرس دارم بازم.. دکتر برات سوند و درن گذاشت؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
عه چ خوب منم پیش شهریار عزیزی نوبت دارم ۴شنبه میرم ازمایشاتمو میدم هفته اینده انشاالله عمل میکنم...م ...

ببین من از روزی که رفتم ویزیت شدم تا روز عمل تقریبا ۴۰ روز شد ازمایش ها چون تخصصی دو هفته زمان برد من میکروب معده هم داشتم ۲ هفته برا اون عقب افتاد 

درن نذاشتن بستگی به شرایط داره برای یه نفر دیگه گذاشته بودن بله سوند داشتم تا شب بود اومدن در اوردن 

بی ام آی شما چنده؟

ببین من از روزی که رفتم ویزیت شدم تا روز عمل تقریبا ۴۰ روز شد ازمایش ها چون تخصصی دو هفته زمان برد م ...

من گفت ک بیا مطب خودم ازمایشارو انجام بدیم ک یک روزه جواب بیاد و بتونی قبل عید عمل بشی...بی ام ای۴۱..سوند تو بی هوشی گذاشتن؟ شرمندتم بخدا اینقد سوال میپرسم😓

من گفت ک بیا مطب خودم ازمایشارو انجام بدیم ک یک روزه جواب بیاد و بتونی قبل عید عمل بشی...بی ام ای۴۱. ...

بله به هوش اومدم اوردن تو اتاق که لباسمو عوض کنن متوجه شدم گذاشتن هر سوالی داری بپرس من روز۱۷ عمل شدم 

بله به هوش اومدم اوردن تو اتاق که لباسمو عوض کنن متوجه شدم گذاشتن هر سوالی داری بپرس من روز۱۷ عمل شد ...

فداتشم مرسی...فردا برم دکترو ببینم نوبت عمل بزنم خداکریمه خیلی استرس دارم