رو ی پسر کراش زدم با کلی تلاش به دستش آوردم و اوکی شدیم روزای خوب داشتیم کم کم جوری شد ک اونم میگفت ولم نکنی من اگ بری نمیتونم و فلان یهو دیشب کاملا یهویی گفت تموم کنیم اولش گفتم باشه و مهم نیست ولی امروز حالم بد بود زنگ زدم چرا مگ چی شده چرا چرا چرا چرا اونم گفت الان نمیتونم صحبت کنم بعدا صحبت میکنیم حس ضعیف بودن دارم خیلی زیاد 😭😭😭😭 دل کندن سخته خیلی سخته چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوستش داشته باشی نمیتونی کنارش بزاری من حرفتو برعکس میکنم به یه جایی میرسه که دیگه نمیخوای با خو ...
من با خیلیا اشنا شدم خب دقیقا رابطمون همینجوری ک بالا گفتم پیش میرفت هر ضربه ای ک میخوردم یا هر فاصله ای رابطمونو دورتر میکرد (البته عشق نبود ی حس دوست داشتن خیلی معمولی) ب جایی میرسید ک خودم رابطه رو بهم میزنم
الان بجایی رسیدم ب طرف فقط حق یک اشتباه میدم چون ب این نتیجه رسیدم من ب هر دلیلی تو اون رابطه ناراحت شدم اگه باز اون رابطه ادامه پیدا کنه باز همون اتفاق میوفته
نه رفتنتون تورابطه اشتباه بوده و نه تموم کردنش، اشتباه از جایی شروع میشه که اگه دوباره برگشت شما اونه بپذیرید و رابطه رو ادامه بدید، شکنکنید شما بازنده هستید
پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود
رابطه ما هم همینطوری بود قبلا نهایتا ۳ روزه نمیتونستیم دووم بیاریم برمیگشتیم بهم اما الان به هفته رس ...
🥲میدونم چی میگی اینم غیر مستقیم زیاد بهم میگه برو جالبش اینجاست خودش قول ازدواج داد میاد خواستگاری و... دفعهی اول که گفت برو نمیام خیلی نسبت بهش سرد شدم خیلیییی زیاد ولی الان هستااااا اما هر روز خودمو آماده میکنم که بهم بگه برو
ایشالله که خوشبخت باشید تو هم کیس بهتری واسه ازدواج سر راهت قرار گرفت حتما ازدواج کن عمرت رو پای هر کسی نزار ۴ سال کم نیست به زبون راحته ولی توی همین ۴ سال کلی سختی و بدبختی داره عمرت رو پای آدم های که لیاقت زندگی دارند بزار نه هر بی سر و پایی