2777
2789
عنوان

همین الان کات کردم دارم دق میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 37 پست

اگه میخوای طرف دلتنگت شه برگرده

اصلا نه دیگه بهش پیام بده نه زنگ بزن

میبینی بعدچندماه خودش دوباره میاد سمتت

ولی اگ بهش زنگ بزنی پیگیرش باشی

خودشومیگیره میره بایکی دیگه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه زنگ نزن دختر قشنگم باشه؟🙃

پسر مردم ارز ش نداره انقد بخواییی خودتو کوچیک کنی

قول میدم میگذره تحمل کن انقد گریه کن تا بمیری دور از حون ولی التماس اونو نکن پشمون میشی تو خیلی باارزشی یادت نره♥️بعدا به اینروزات میخندی😅

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

اگه دوستش داشته باشی نمیتونی کنارش بزاری من حرفتو برعکس میکنم به یه جایی میرسه که دیگه نمیخوای با خو ...

من با خیلیا اشنا شدم خب دقیقا رابطمون همینجوری ک بالا گفتم پیش میرفت هر ضربه ای ک میخوردم یا هر فاصله ای رابطمونو دورتر میکرد (البته عشق نبود ی حس دوست داشتن خیلی معمولی) ب جایی میرسید ک خودم رابطه رو بهم میزنم 

الان بجایی رسیدم ب طرف فقط حق یک اشتباه میدم چون ب این نتیجه رسیدم من ب هر دلیلی تو اون رابطه ناراحت شدم اگه باز اون رابطه ادامه پیدا کنه باز همون اتفاق میوفته 

نه رفتنتون تو‌رابطه اشتباه بوده و نه تموم کردنش، اشتباه از جایی شروع میشه که اگه دوباره برگشت شما اونه بپذیرید و رابطه رو ادامه بدید، شک‌نکنید شما بازنده هستید

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

رابطه ما هم همینطوری بود قبلا نهایتا ۳ روزه نمیتونستیم دووم بیاریم برمیگشتیم بهم اما الان به هفته رس ...

🥲میدونم چی میگی اینم غیر مستقیم زیاد بهم میگه برو جالبش اینجاست خودش قول ازدواج داد میاد خواستگاری و... دفعه‌ی اول که گفت برو نمیام خیلی نسبت بهش سرد شدم خیلیییی زیاد ولی الان هستااااا اما هر روز خودمو آماده میکنم که بهم بگه برو

تقصیر خودمم هست بهش وابستم ولی الان دارم خودمو آماده‌ی رفتن میکنم

ایشالله که خوشبخت باشید تو هم کیس بهتری واسه ازدواج سر راهت قرار گرفت حتما ازدواج کن عمرت رو پای هر کسی نزار ۴ سال کم نیست به زبون راحته ولی توی همین ۴ سال کلی سختی و بدبختی داره عمرت رو پای آدم های که لیاقت زندگی دارند بزار نه هر بی سر و پایی

الان کجا رسیده رابطتون؟

قول ازدواج داد‌ نمیگم جلو نیومد اتفاقا جلو اومد ولی چه فایده حداقل دوران دوستی میگفتی برو الان نه که هر دو خونواده میدونن با فامیل ها

گفت هزینه های زندگی سنگینه من نمیتونم تازشم راهت دوره!

بهونه بود خودمم میدونم ولی من چیزه زیادی حتی ازش نخواستم ولی داره هم وقتی نمیخواد خودمو بکشم خودمو تیکه تیکه کنم نمیخواد دیگه زوری که نیست

اینا رو میگم قلبم درد میگیره