2777
2789
عنوان

همین الان کات کردم دارم دق میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 37 پست

من شوهر ده سالمو گذاشتم کنار

آمو این که چیزی نیست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور شدکه کات کردید دلیل محکمی داشتید؟چطور تونستی هشت ماه دووم بیاری؟برنگشتید بهم؟ یا اینکه یه احظه ...

نه خیلی احترامی بینمون نبود 

فامیل بودیم از قبل بهم دست میزدیم و اینا خواهر برادری بعد یهو نمیدونم چیشد گفت من بغل میخوام

ریخت بهم دیگه بزرگترین بی احترامی بود که به خودم کردم 

وقتی بدون دلیله یعنی دوستت نداره . . از اولم نداشته:) دنیا برات چیزای خوشگلی میخواد عزیزم من این روز ...

منم دلم میخاد برسم ب اون روز 

خیلی نشدنا تو زندگیم بودن ک بعدش با ی مرده فرقی نداشتم 

حس خوبی گرفتم از پیامت

انقدررررررر عین چی پشت تلفن باهاش گریه کردمخودشم گریه میکرد باهام🤣🤣بعد انگاری مرض داشتیم دوباره بر ...

رابطه ما هم همینطوری بود 

قبلا نهایتا ۳ روزه نمیتونستیم دووم بیاریم برمیگشتیم بهم 

اما الان به هفته رسیده 

۴ ساله تو رابطه هم هستیم 

واقعا نسبت به هم سرد شدیم خیلی راحت از هم میگذریم البته اینکه قصد اون ازدواج نیست هم بی تاثیر نیست

ای عزیزم🥲چون میبینیش سخته فراموش کردنش

نه نمیبینمش 

خوانوادم فهمیدن زندگیم نابود شد 

انقدر پاهام میلرزید نمی تونستم راه برم شب تو خواب میشنستم 

ولی درکل اون فقط به ی چیز فکر میکنه اون فقط میخواد الانم دورش شلوغه 

رابطه ما هم همینطوری بود قبلا نهایتا ۳ روزه نمیتونستیم دووم بیاریم برمیگشتیم بهم اما الان به هفته رس ...

هر بار فاصله میوفته تو رابطه انگار احساس ادم کم میشه 

ب جایی میرسه ک دیکه خیلی راحت کنارش میزاری

یا اکسش برگشته یا یکی جدید اومده غیر این دوحالت نیست

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

نه نمیبینمش خوانوادم فهمیدن زندگیم نابود شد انقدر پاهام میلرزید نمی تونستم راه برم شب تو خواب میشنست ...

درک میکنم🥲شاید الان اینو بگم هیچ حسی به حرفم نداشته باشی 

ولی یه روزی میرسه یه آدم میاد تو زندگیت که همه حسرتشو میکشن 

امیدوارم کسی بیاد سر راهت که قدرتو بدونه و واقعا دوست داشته باشه 

منی ک بعد از ۵ سال بهم خیانت کرد و کات کردم و بعد از ۳ روز دیگ عین خیالمم‌نیست😂

پای نفر سوم وسطه مال منم همینطور کرد و من افتادم ب پاش و بعد خیانتش لو رفت خودتو کوچیک نکن پیشش ک بعدا پشیمون میشی

هر بار فاصله میوفته تو رابطه انگار احساس ادم کم میشه ب جایی میرسه ک دیکه خیلی راحت کنارش میزاری

اگه دوستش داشته باشی نمیتونی کنارش بزاری 

من حرفتو برعکس میکنم به یه جایی میرسه که دیگه نمیخوای با خودش باشی بلکه با خاطراتش زندگی میکنی