2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری

54 بازدید | 9 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم ک نمیخوام حامله باشم بخاطر شغلم🥲اما خواست خدا بود و حامله هم بودم ولی الان تو همین چند روزی ک فهمیدم حس میکنم اینقدر عزیز شده برام ک حاضرم برای بودنش هرکاری بکنم دارم یه ورژنی از خودمو میبینم ک باورم نمیشه😐

مامانای عزیز شما تو چند هفته قلب جنینتون تشکیل شد؟ من ۵ هفته و ۴ روز هستم امروز سونو رفتم ساک حاملگی تشکیل شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار 8 هفته برو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

توی هفته ششم تشکیل شد ۱۰ هفته هم صدای قلبش رو شنیدم خیلی حسه باحالیه😍😍

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

من هفته ی هشتم رفتم زود نرو

دکتر نوبت بعدیم رو گذاشت برای ۲۷ اسفند ک فکر میکنم تا اونمو ۷ هفته و چند روز میشه چون من اقدام هم نداشتم هیچ قرص فولیک و ویتامینی هم مصرف نمیکردم الان ترس اینو دارم ک پوچ باشه🥲

دکتر نوبت بعدیم رو گذاشت برای ۲۷ اسفند ک فکر میکنم تا اونمو ۷ هفته و چند روز میشه چون من اقدام هم ند ...

۷ هفته و چند روز همون هفته ی هشتم میشه جانم 

فولیک اسید رو خودت برو داروخانه بخر از امشب شبی یه دونه بخور 

نترس عزیزم پوچ نمیشه 

با این فکرا بارداریتو ناخوشایند نکن،از مادرشدن و توراهیت لذت ببر،به این فکر کن دختره یا پسر،به این فکر کن اسمشو چی بذاری به خاطرات خوبی که قراره با هم بسازین فکر کن 

اشتباه منو نکن 

من دووووووور از جونت سه تا بچه ازدست دادم یه بخشیش بخاطر همین فکر و خیالای مسخره