2777
2789

اگه فهمیدی به منم بگو گل😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلپاتی نمی‌دونم ولی بعضی وقتا یه فکر توسرمه همون لحظه همسرمم در مورد اون حرف میزنه حتی ازش پرسیدم‌ که من بلند فکر کردم یعنی فکرم روبه زبون آوردم‌ ناخواسته اونم میگه نه

انقد که بعضی وقتا میترسم پیشش به چیزی فکر کنم 🤣🤣

من شنیدم تله پاتی ارتباط بین دو روحه ولی نمیدونم چه جوریه شاید حالت جادو و دعانویسی داشته باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من، جوری با پارتنرم تلپاتی دارم که حس میکنم جفت روحیمه گاهی ، یه مثال میزنم برات ، روز قبل ولنتاین کات کردیم فرداییش روز ولنتاین جایی که فکرشو نمیکردیم همو دیدیم ، جفت مون تنها

یا گاها بهش فک میکنم همون روز پیام میده ،  الیته تو و اون شخص باید هم انرژی باشید

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
من شنیدم تله پاتی ارتباط بین دو روحه ولی نمیدونم چه جوریه شاید حالت جادو و دعانویسی داشته باشه

نه الان رفتم سرچ کردم فرق داره ارتباط بین دو ذهن که از هم فاصله دارن بدون استفاده از حواس پنجگانه هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏