2777
2789

واقعا عجیبه

سر هرچی میشه میخواد مطیع ترین دختر دنیا باشم ولی همزمان زرنگ باشم و پول در بیارم 

ادم میترسه شوهر کنه مادرشوهرش اینطوری باشه 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان طبق شرایط جامعه خیلیا چنین انتظاراتی دارن

کسی که مدام همه رو میذاره تو چارچوب قوانین دین و میگه زن باید اینطوری باشه طبق احکام دین بایدم بدونه طبق احکام دین خرج خونه با مرده

زن اگر کار میکنه وظیفش نیست و نباید وقتی چندماه بیکار شد هی تو سرش بزنی که نون نداریم بخوریم پاشو برو سرکار

ولی مردو همچنان حلوا حلوا کنیم

به نظر من تو ایران همه ازت توقع دارن چه آشنا چه غریبه چه زن چه مرد .فقط خودت باید پوست کلفت باشی و ب ...

کم کم دارم به همین نتیجه میرسم

کار بیرون برای زن سخته بعد ازدواج سخت تر بعد زایمان اگه بخوای به بچت توجه کافی داشته باشی غیرممکنه 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

کسی که مدام همه رو میذاره تو چارچوب قوانین دین و میگه زن باید اینطوری باشه طبق احکام دین بایدم بدونه ...

تو کشور ما خانما ۲۰ درصد شغل ها و دارن و بقیه شغل ها برای اقایونه ولی خب یه جوی راه افتاده که بیشتر هم از سمت خانماست که تا پونصد تومن حقوق می‌گیرن فاز زن مستقل میگیرن و شروع میکنن به کوبیدن بقیه خانما و همین شده که همه ارزش و احترام یه خانم رو در اینکه حتما شاغل باشه و پول دربیاره میبینن غلطه ولی اتفاقیه که افتاده و داره میفته و با این جوی که خود خانما درست کردن نمیشه جلوشو گرفت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز