2777
2789

سلام خانما 

برای عمل واریکوسل مشهد دکتر خوب ممکنه بهم معرفی کنین هیچ اطلاعاتی ندارم خیلی ذهنم درگیره یکی میگه عمل کنه همسرت یکی میگه‌نکنه میخوام برم پیش یه دکتر که بدونم یه تشخیص درست میده

قبلارفتین یانه وضعیت اش چطوریه چند وقته ازدواج کردین

شش ساله ازدواج کردم 

دوساله بچه میخوایم 

پیش دکتر شمسا رفتیم تشخیص واریکوسل داد دکتر سونو هم همینطور اونم گفت واریکوسل داره باید عمل بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مشکل با اصلاح مزاج رفع میشه 

عمل  درجا نتیجه میده ولی عوارضی هم داره

ولی اصلاح مزاج طول می‌کشه ولی بدون عوارض هست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

طب سنتی و درمان گیاهی زمان بره من اونقدر صبر ندارم عزیزم

دوسال صبر کردین یه سه ماه هم روش

عوضش کل مشکلاتشون که باعث ایجاد واریکوسل شده هم رفع میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

چه ربطی داره ؟ واریکوسل درجات مختلف داره به مرور زیاد میشه اون زمان خفیف بود باردار شدم الان شدید ش ...

این همون مربوط میشه به علت ایجاد واریکوسل که بخاطر اختلال مزاج‌ها بوجود میاد و با رفع ریشه درمان میشه 

این همون مربوط میشه به علت ایجاد واریکوسل که بخاطر اختلال مزاج‌ها بوجود میاد و با رفع ریشه درمان میش ...

عزیزم من یکی از دوستان نزدیکم کارش مثل شماست تا به حال خیلی مشاوره به من داده ولی از من به شما نصیحت واریکوسل راه درمانش فقط و فقط و فقط عمله من دو ساله تو این راه تجربه کسب کردم اگه هم عمل نکنی راه درمان گیاهی زالو انداختنه روش های پاکسازی و... اینا برای مشکلات دیگه شاید جوابگو باشه ولی برای واریکوسل اونم آنقدر شدید اصلا ممکن نیست 

چه ربطی داره ؟ واریکوسل درجات مختلف داره به مرور زیاد میشه اون زمان خفیف بود باردار شدم الان شدید ش ...

آیا قبل عمل شماحامله شدین یابعدعمل حامله شدین میشه بیشتر توضیح بدین 

ازاد

آیا قبل عمل شماحامله شدین یابعدعمل حامله شدین میشه بیشتر توضیح بدین

عزیزم همسر من هنوز عمل نکرده میگم تازه میخواد عمل کنه من دوسال پیش دو سه ماه اقدام کردم باردار شدم اون زمان هم همسرم واریکوسل داشت ولی خفیف بود الان شدید تر شده برای همین باردار نشدم دیگه 

عزیزم همسر من هنوز عمل نکرده میگم تازه میخواد عمل کنه من دوسال پیش دو سه ماه اقدام کردم باردار شدم ا ...

توچندسالته تواگه موضوع واریکسول جدی می‌گرفتی امپورهرمون می‌زدی الان حامله بودی

ازاد