2777
2789
عنوان

تحصیل خارج از کشور بدون همسرم

75 بازدید | 12 پست

من از وقتی که یادمه دوست داشتم از ایران برم

خیلی برای اینکه برم تلاش کردم

درس و زبان و همه چیز

شوهرم هم از روز اول دوستی کاملا میدونست که این هدف زندگی منه و شاهد تلاشهام بود

این هم بگم که برادرم ایران زندگی نمیکنه 

امسال بعد از کللی سختی و تلاش موفق شدم یک پذیرش خیلی عالی در یک رشته بینظیر که درامد بعد از فارغ التحصیلی خیلی خوبی داره از انگلیس بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ببرش یا تنها رفتی قیدش و بزن

تو همین نی نی سایت روزی ۵۰ تا تاپیک خیانت میزنن با این که زنه ام تو خونه خودشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من و شوهرم عاشقانه همو دوست داریم و رابطه خوبی داریم علیرغم مشکلاتی که با خانوادش دارم

خیلی نگرانم نکنه که این اتفاق رابطمونو بپاشونه

خودش میگه برو و مشکلی نیست و اینا ولی من خیلی خیلی نگرانم

مینیمم هشت ماه و ماکزیمم دو سال طول میکشه که بتونه بیاد پیشم

همسرم به اندازه من دوست نداره مهاجرت کنه

اینجا موقعیت شغلی و پیشرفت خیلی خوبی داره ولی خودش میدونه که هرچقدر هم که تلاش کنه نمیتونه تورم رو بگیره

ولی این آرزوی چندین ساله من هست و من نمیتونم ازش بگذرم

شرایط خیلی سختیه

و هر کدوم خوبی ها و بدی های داره

اگه به استخاره اعتقاد داری استخاره کن...

دوست من تو شرایط مشابهی بود البته با شوهرش باید می رفت و با اینکه کار و تحصیل و همه چیش اکی شده بود استخاره کرد...

آدم در ظاهر معتقدی هم نیست ولی قلبا و عمیقا اعتقاد داره

من نمی‌دونستم نیتش چیه بعد ها بم گفت

ولی از من خواست از یکی از آشناهام براش استخاره با قرآن بگیرم...

جواب رو که بش دادم داشت گریش می گرفت

جوابش این بود« اگه موزاین شرعی رو رعایت می کنی خوبه و باعث پیشرفته(چند سال گذشته و دقیق یادم نیست ولی مضمونش همچین چیزی بود)

دوستم که خودش هم دو به شک بود کلا همه چیزو بوسید گذاشت کنار و الان تو ایرانن

بهم بعد از استخاره گفت جایی که باید کار می کردم یه شرکت مهندسی فول بود که از این فرم کت و دامن کوتاها داشت و باید یسری چیزارو کلا میزاشت کنار

خودشم با حجاب نیست ها

ولی خب براش این نوع پوشش جدید بود و معذب بود...

شکی هم که داشت اصلا به این خاطر نبود ...کلا شک داشت از خانوادش دور می مونه یا نه و تصمیم درستیه یا نه...

ولی خب چون استخاره خیلی براش دقیق بود بهش اعتماد کرد