2777
2789

اخیرا سر مراسم عروسیمون یکم بحث داشتیم

اومدم خونه خواهرم که یکم حواسم پرت شه

خواهرم گفت دفعه ی پیش که دعواتون شده 

به من پیام داده گفته ایشالا یه عروس مثل خواهرت نصیبت شه(مثلا نفرین کرده)

اصلا فکر نمیکردم پشت سرم اینجوری حرف بزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بیشعوره

خیلیی با نداریم ساختم

همه خانوادم رفتن سفر گفت ندارم دو ساله عقدم سفر نرفتم

پول تو جیبی که خانوادم میدادن رو پا به پای آقا خرج میکردم بهش فشار نیاد

با اینکه ما وضع مالیمون خوب بود خونه بابام من با نداری کنار اومدم

مگه تو بدی یا مشکلی داری که بخواد نفرین کنه. خودت این چیرارو بزرگ میکنی و به اونم اینجور القا میکنی

نه خواهرم گفت با لحن بد میام داده بعدم کلی گله و شکایت کرده ولی دیگه نگفت چی گفته

شوهر منم میگه.. بعضیا زود جوشن.. شوهرخالش سال اول بهم گفته بود زود نظرش تغییر میکنه و بد عصبی میشه

اه سال اول خیلی صایع ست این حرفا رو میزنه .. ولی با خواهرت راحت بمونه خوبه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

نه خواهرم گفت با لحن بد میام داده بعدم کلی گله و شکایت کرده ولی دیگه نگفت چی گفته

منم یه خاستگار داشتم خیییییلی گله و شکایت می‌کرد 

هنوز نرفته بودم تو زندگیش ازم شکایت داشت سر چیز های بیخوزدک

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
خیلیی با نداریم ساختمهمه خانوادم رفتن سفر گفت ندارم دو ساله عقدم سفر نرفتمپول تو جیبی که خانوادم مید ...

جداشو بابا تهفس مگه 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»