2789
عنوان

بنظرتون همه مردهای باهوش و احساساتی خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 46 پست
فک میکنم اون چیزی که میگید علتش تنوع طلبی نیست بی قراری روح در پی پیدا کردن یه همزبونهمنظورم ریشه کا ...

دیگ وقتی ازدواج کرده چ کیسی ،همزبون و درست گفتی ،ولی خانوما انقد بهم حسادت میکنن نمیتونن باهم ی ساعت بگن بخندن ،شوهرای بگو بخند اکثرا میگن خوب نیس باهمه اینجورین 

خیانت میتونه برای زن ضربه ی نابود کننده ای باشه...

کاش هیچ وقت هیچ خیانتی وجود نداشت😔💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متن کپی کردی؟چی میگی

وقتی که احساسات جای عقل بگیرن ناراحتی و اذیت بوده همیشه عاقلی ها دور میکنه تجربه های زجر آور بعدتجربه میکنه  این وابستگی بیش از حد میرسونه تعادل نداشتن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

این دیگه از اون حرفها بود این اراجیف رو از کجاتون میارید 

یعنی هر مردی متعهد و زندگی داری بلده کم هوش و نادانِ؟؟!!!!!

جل الخالق هر روز یک داستان جدید در نی نی سایت

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
مردای باهوش زبون دارترن خب تنوع طلب میشن ،برای خانوما هم صدق میکنه ولی خیلیاشون باحجب و حیان ،مردای ...

کلا معنی هوش رو نمیدونی شما 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
دیگ وقتی ازدواج کرده چ کیسی ،همزبون و درست گفتی ،ولی خانوما انقد بهم حسادت میکنن نمیتونن باهم ی ساعت ...

شوهر من اصلا اهل بگو بخند و کلاً آدم خوش مشربی نیست 

ولی دو دفعه در حد جنسی خیانت کرد بهم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

چرا قلب شکسته ؟اهان این مدلیه ‌‌‌‌....🥲نفهمیدم البته خیانت نکرده دیگ ؟؟تو ک همسرشی چ حالی داری هررو ...

خیانت اونم جنسی و احساسی

تاپیکم در مورد خیانت شوهرم و حس بعدش رفت پر بازدید ولی ترکوندن

من هنوزم که هنوزه یادم میاد هر روز پنج سال گذشته ولی من فراموش نکردم

الانم نگاهش میکنم خیانتش یادم میاد

درسته موندم بخشیدم ولی شوهرم برای همیشه از چشمم افتاد

وقتی که احساسات جای عقل بگیرن ناراحتی و اذیت بوده همیشه عاقلی ها دور میکنه تجربه های زجر آور بعدتجرب ...

😐😐😐😐سکوت میکنم😐😑

شوهر من خیلی باهوشه ولی از خیانت و اینجور کارها نفرت داره خودش میگه من به کسی رو نمیدم وگرنه زیادن. ...

چ خوب ولی ادم استرس میگیره تو چجوری ارامشتو اعتماد بنفستو حفظ میکنی ،،،مردا ازینجور دخترا فاصله میگیرن شاید فقط برای ی هوس زودگذر چون دختره خوشش اومده استفاده کنن ازش ،منظورم زن اینجور ادما چجورین خیلی باهوش وزیبا ؟یا ساده و بیخیال؟؟

این دیگه از اون حرفها بود این اراجیف رو از کجاتون میارید یعنی هر مردی متعهد و زندگی داری بلده کم هوش ...

کم هوش نه ببین شاید واژه های مناسب انتخاب نکردم منظورم مرد باهوش هیجانی بالا خوش زبون پرحرف 

خیانت اونم جنسی و احساسیتاپیکم در مورد خیانت شوهرم و حس بعدش رفت پر بازدید ولی ترکوندنمن هنوزم که هن ...

شما چ مدل شخصیتی دارین ؟شوهرتون خوش زبون و باهوش هست ؟؟چرا بهتون خیانت کرد البته نمیشه برای همه ی نسخه پیچید شایدم ذاتی باشه 

یاایراد از اون زنه دختره باشه ک مرد جرعت کرده بره سمتش،نظرتون چیه