2777
2789

میگم من دوستم تصادف کرده و در شهر ما دانشجو هست کسی رو نداره و من رفتم کارای بیمارستانشو انجام بدم خودم دانشجوی پزشکی هستم و صرفا به خاطر علاقه وارد این رشته شدم 

ولی وقتی داشتم کارای بستری دوستمو انجام می‌دادم یه پسره پرستار  بود که جوون بود و خوشگل ولی خب من به پسرا مخصوصا پزشکی اصلا اهمیت نمیدم تو این فاز نیستم کلا بعد هی وقتی میومد به دوستم سر بزنه هی نگام می‌کرد یا مثلا موقعی که میخاست از اتاق بره بیرون به طور ناخواسته به من خورد و عذر خواهی کرد بعد هی الکی میاد تو اتاق دوستم که منم هستم سر میزنه الکی 

به نظرتون این رفتارش عادی یا من حساس شدم ؟؟؟

دوستم میگه عاشقت شد رفت 😂😂

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برو کار رئیس بیمارستان ب کم قانع نباش عزیزم ولش کن

آره خودم میخواستم برم به رئیس بیمارستان بگم ولی دوستم گفت تو حساسی و دکتر پرستارا تو شیفت و وقت کار از این رفتارا دارن

گفت تو خودت دانشجوی پزشکی هستی باید به این محیط و این کارا عادت کنی 

ولی من اصلا تو این فاز نیستم اصلا خوشم نمیاد ینی واقعا باید عادت کنم ؟؟؟

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

کاملا معلومه ک اصلا اهمیت نمیدی

عزیزم منظورم این بود که مثلا منم نمی خوام اینجوری باهاش رفتار کنم 

اینجا اومدم نظر شما رو بپرسم که آیا محیط پزشکی اینجوری هست یا نه ؟

وگرنه قضاوت کار درستی نیست 😊

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

عزیزم منظورم این بود که مثلا منم نمی خوام اینجوری باهاش رفتار کنم اینجا اومدم نظر شما رو بپرسم که آی ...

فکر کنم ک ب محیط پزشکی ربطی نداشته باشه.  پسرا از دخترای با وقار خوششون میاد. شاید میخواد کشفت کنه عزیزم 

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده