2777
2789

بنظرتون پس انداز ماهی ۱۴تومن برای کسی که حقوقش حدود ۲۶تومن هستش کافیه یا کمه؟

برای خانومی که همسر و بچه نداره و تنها زندگی میکنه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

پول پس انداز نمی‌کنیم

بیشتر سکه و طلا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون کرایه خونه؟

من بودم ۲۰ تقریبا پس انداز میکردم اونم نه تو بانک

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

خوشبحالت شغلت میشه بگی چیه 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

والا پس انداز نمی‌مونه برامون ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پول پس انداز نمی‌کنیمبیشتر سکه و طلا

عالیه عزیزم منظور منم این بود که چقد از درامدتون صرف پس انداز میشه حالا طلا سکه دلار هرچی

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بدون کرایه خونه؟من بودم ۲۰ تقریبا پس انداز میکردم اونم نه تو بانک

بله عزیزم کرایه خونه نداره ولی هزینه خورد و خوراک لباس رفت و آمد و تفریح اینا هست

درسته نگهداری پول نقد اشتباهه 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘