2777
2789
عنوان

لطفاراهنماییم کنید دارم دق میکنم

254 بازدید | 34 پست

من وشوهرم ازدواستان متفاوتیم شمالی وجنوبی چندسال شهرشوهرم زندگی کردم ولی نتونستم طاقت غربت نداشتم چندسالیه تهرانیم حالاشوهرم گیر داده برگردیم درحالی ک اگه برگردم تمام اون بدبختیا ودل تنگیام دوباره میادسراغم بچه هم دارم لطفا منوراهنمایی کنید دارم ب طلاق فکرمیکنم ولی بدون بچچم میمیرم

قبل از اینکه ب طلاق فکر کنی اگ راه چاره نداری برو ببیت شاید اوضاع با قبل فرق کرده باشه

ی چند مدت بمون باز شاید برگشتین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ها حس هاشون قوی هستن واینم ک شما حس و فکرت شده که مشکلاتت با رفتن بیشتر میشه درست هست این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عادت می کنیمنم تنهام و غریبم...... حتی یه دوستم ندارمتازگیا دارم شاغل میشم ذوق دارمسخت نگیر درست میش ...

۴سال اونجابودم همش باگریه وغصه سپری شد کاش میمردم وراحت میشدم

خانم ها حس هاشون قوی هستن واینم ک شما حس و فکرت شده که مشکلاتت با رفتن بیشتر میشه درست هست این اشتبا ...

اگه بچه نداشتم ثانیه ای تحمل نمیکردم این زندگی نکبت رو چطور دوریشوتحمل کنم باگریه دارم مینویسم بچم میگه مامان هی گریه نکن

۴سال اونجابودم همش باگریه وغصه سپری شد کاش میمردم وراحت میشدم

منم 4 ساله اومدم این شهر. یه شهر کوچیک.... تنهای تنهام

من تا دوسال خیییلللیییی سختی کشیدم خوابم کم بود افسردگی گرفته بودم...خونوادمم اصلن اینجا نمیان.. مثلن شاید دوسال یبار بیان یه روز بمونن برن

خلاصه رفتم بیرون کار پیدا کردم یکم دلم خوش شد...

ولی اگه خیلی سختته دوباره برگردی،، توی تهران یه کار پیدا کن به بهونه اون بمونین

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

منم 4 ساله اومدم این شهر. یه شهر کوچیک.... تنهای تنهاممن تا دوسال خیییلللیییی سختی کشیدم خوابم کم بو ...

تصمیمشو گرفته تاعیداینجاس هرکاری کنم محاله بمونه شما شوهرتون خوبه؟این بی شرف اعتیادم داره

تصمیمشو گرفته تاعیداینجاس هرکاری کنم محاله بمونه شما شوهرتون خوبه؟این بی شرف اعتیادم داره

خوبه خداروشکر(فقط یکم زیادی به فکر خونوادشه من تحمل میکنم) 

شوهرم چون اینجا اومد بخاطر کارش اونم کسی رو نداره

تازگیا داره پول جمع میکنه بریم شهر خونوادش اوناهم خیلی اذیت کنن

من دوست ندارم بریم..... الان فقط تنها دل خوشیم اینه که اینجا قراره استخدام شم هنوز جواب نهاییم نیومده امیدم اینه استخدام شم بمونیم همینجا وگرنه باید بریم دیگه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خوبه خداروشکر(فقط یکم زیادی به فکر خونوادشه من تحمل میکنم) شوهرم چون اینجا اومد بخاطر کارش اونم کسی ...

خداروشکر شوهرت خوبه ولی این شهرخودش بعدکار رفیق بازبود ونصف شب میومد هنوز خاطرات تلخ اونروزا یادمنرفته  ک دوبار ه بایدبرگردم اونجا استخدامی اموزش وپرورشم باامتیازخوب ازمصاحبه ردم کردن اینقدر ک بدشانسم